Назад до анонсів
09.02.2023

Запрошуємо на презентацію освітнього курсу «Антикорупція» від ГД ООН в Україні!

9 лютого о 16:00 Глобальний договір ООН в Україні презентує онлайн-курс «Антикорупція» для малого та середнього бізнесу. 

Освітній серіал «Антикорупція» створено за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту. Пройти курс можна буде на порталі Дія.Бізнес та платформі Дія.Цифрова освіта.

Цей відеокурс допоможе випрацювати принципи доброчесної роботи малих та середніх підприємств, які є основою економіки України, а також — ланкою ланцюга постачань великих українських та міжнародних компаній.

Курс містить 5 навчальних модулів, кожен із яких триває 5–8 хвилин, що забезпечує швидке та ефективне навчання. Розроблення освітнього серіалу тривало понад два роки в рамках програми Anti-Corruption Collective Action від Глобального договору ООН в Україні. До роботи над ним долучилися понад 50 українських експертів із приватного та державного секторів.

В основі курсу лежить Типова антикорупційна програма юридичної особи від НАЗК, рекомендації посібника із колективних дій проти корупції від Глобального договору ООН та міжнародні норми.

Під час заходу «Об’єднані проти корупції» з вітальним словом виступить представники державного та приватного секторів, які підтримують впровадження антикорупційних політик у роботі бізнесу:

  • Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції;
  • Світлана Луцюк, в. о. керівника Управління координації уповноважених підрозділів та виконання антикорупційних програм НАЗК;
  • Віталій Верещагін, генеральний директор Caparol Україна;
  • Михайло Шелемба, генеральний директор «Датагруп».

Від команди Глобального договору ООН в Україні про роботу над курсом розкажуть:

  • Тетяна Сахарук, генеральна директорка ГД ООН в Україні;
  • Дар’я Рубан, координаторка програми Anti-Corruption Collective Action ГД ООН в Україні.

У рамках події відбудеться нагородження компаній, які взяли участь у розробленні курсу в складі робочої групи.

Щоб відвідати презентацію курсу, будь ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЯ. Подія відбудеться в Києві. Інформацію про локацію ми надішлемо зареєстрованим учасникам за день до заходу. Детальну адженду заходу буде оприлюднено на Facebook-сторінці події.

 

Поширити анонс:
FacebookLinkedInTwitter