Єгор Тополов став супервізором проєкту Mental Help

24.10.2022

«Mental Help» — це проєкт Глобального договору ООН в Україні, мета якого — надати безкоштовну професійну психологічну допомогу всім українцям, які її сьогодні потребують. Проєкт реалізується за підтримки UKRSIBBANK BNP Paribas Group, корпорації Schneider Electric, агенції Fondation de France та Глобального договору ООН у Франції. Нині на платформі «Mental Help» працюють 13 фахівців, які щоденно проводять індивідуальні сеанси для українців.

Супервізія є необхідною умовою успішної роботи психолога. Її мета — допомогти консультанту найкращим чином відповісти на потреби клієнта та удосконалити свою майстерність. Саме тому організатори запросили Єгора Тополова провести групові супервізії для психологів «Mental Help».

Єгор Тополов — це один із найвідоміших фахівців в Україні, доктор психологічних наук, старший науковий співробітник Інституту психології їм. Г.С. Костюка, засновник та провідний спеціаліст психологічного центру «Топсенс». Він зазначає:

«Максимально ефективним та корисним можна бути в тому, у чому ти найкраще розумієшся. У моєму випадку — це психологія. Коли я дізнався про проєкт “Mental Help”, про його цілі та завдання, я відразу зрозумів, що наші цінності збігаються. Я давно думав про необхідність платформи, на якій українці в цей непростий час зможуть отримувати безкоштовну фахову багаторазову допомогу. “Mental Help»” є саме таким майданчиком, якого в Україні, на мою думку, ще не було. Саме тому я з радістю став частиною цього проєкту».

21 жовтня завершилася перша супервізія фахівців «Mental Help» від Єгора Тополова. Для максимальної ефективності вона проходила в мінігрупах. Тетяна Сахарук, генеральна директорка Глобального договору ООН в Україні, переконана, що залученість до «Mental Help» Єгора Тополова допоможе психологам проєкту відповідати на запити українців ще якісніше:

«Навчання — неодмінна складова будь-якої якісної роботи. Ми ретельно відбирали фахівців, які працюють у нашому проєкті «Mental Help». Вони всі експерти. І це експерти, які продовжують професійно розвиватися. Співпраця з таким висококласним спеціалістом, як Єгор Тополов, допомагає розширити інструментарій та поглибити знання у роботі з форс-мажорними запитами користувачів платформи. А це означає, що наші психологи зможуть краще надавати допомогу людям, яким вона нині необхідна».

Якщо ви хочете записати на безкоштовну сесію до психологів проєкту, зайдіть на платформу https://mentalhelp.com.ua/, оберіть фахівця, який підходить саме вам, і зарезервуйте зручний для вас час сеансу. Після сесії, будь ласка, залиште відгук про неї.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter