Друга сесія Академії Глобального договору ООН

04.04.2018

Минулого місяця в нас стартувала Глобальна Академія ООН із дискусії з Lise Kingo та професором з Гарварду John Ruggie. Якщо ви пропустили цю сесію, то натисніть тут, щоб переглянути резюме та відео. Наступного вівторка, 10 квітня, нас всіх чекає продовження Академії. В рамках вебінарів у вас є унікальна можливість отримати доступ до видатних лідерів, які задають ритм на шляху досягнення Цілей Сталого Розвитку!

Чи виникають у вас проблеми із забезпеченням гідної праці та дотриманням принципу сталого розвитку  у ваших ланцюгах постачання? 

Приєднайтесь до наступної сесії Академії Глобального Договору ООН, щоб дізнатись про стратегії та найкращі практичні поради від експертів: Гай Райдер, Генеральний директор Міжнародної Організації Праці та Ліла Кербасі, Начальник програм, Глобальний договір ООН.

Початок 8 травня о 17:30 за Київським часом. Для отримання додаткової інформації та реєстрації, будь ласка, натисніть тут .

Компанії, які зацікавлені в забезпеченні гідної праці через свої ланцюги поставок, можуть значно покращити життя мільйонів людей, вивести їх з бідності та звільнити їх від примусової та дитячої праці. Приєднуйтесь до Академії Глобального Договору ООН!

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter