Ekol Logistics Ukraine приєднується до Глобального договору ООН

28.09.2021

У вересні 2021 року компанія Ekol Logistics Ukraine стала членом Глобального договору ООН і приєдналася до спільноти з тисяч компаній з усього світу, які усвідомлюю відповідальність за свою діяльність перед суспільством. Компанія зобов’язалася дотримуватися Десяти принципів Глобального договору за чотирма напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона навколишнього середовища та боротьба з корупцією.

Ekol Logistics — інтегрована логістична компанія, яка надає інтелектуальні клієнтоцентричні рішення в управлінні ланцюгом постачання, спрямовані на масштабування та розвиток бізнесу. Зокрема, це послуги з міжнародних та внутрішніх перевезень, складські послуги, послуги із зовнішньоекономічної діяльності та митні послуги.

Метою компанії Ekol в рамках реалізації стратегії діяльності є дотримання принципів сталого розвитку та лідерства. Ekol надає першочергового значення формуванню економічно вигідних та соціально-відповідальних рішень для своїх клієнтів з огляду на екологічні чинники та принципи сталого розвитку. Приєднавшись до ГД ООН, компанія взяла на себе відповідальність вести діяльність з урахуванням таких Цілей сталого розвитку, як ґендерна рівність, гідна праця та економічне зростання, інновації та інфраструктура, а також боротьба зі зміною клімату.

«Приєднатися до Глобального договору ООН означає для нас ще раз підкреслити, що наша глибока відданість етичним цінностям та сталому розвитку веде нас до зміни не лише майбутнього логістичної галузі, але й усього світу. Ми ніколи не задовольнялися лише якісним виконанням своєї роботи. Наша віра в тривалі та динамічні зміни — це запорука щоденного росту й розвитку», — ділиться Олексій Северин, комерційний директор Ekol Logistics в Україні.

Процес успішної реалізації стратегії Ekol грунтується на бездоганній якості послуг, партнерстві з усіма зацікавленими сторонами та відданості співробітників компанії. Основними елементами економічної стійкості Ekol є ефективність роботи, якісне обслуговування клієнтів та інвестиції в галузь своєї діяльності.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter