Юридична фірма ETERNA LAW підписала Меморандум про спільні дії з антикорупції в Україні

01.10.2021

Юридична фірма ETERNA LAW долучилася до ініціативи Глобального договору ООН та підписала Меморандум про спільні дії з антикорупції в Україні. Так, ETERNA LAW задекларувала свої наміри спільно працювати над запобіганням і подоланням корупції в Україні на всіх рівнях, а також узяла на себе зобов’язання сприяти прозорості і протидії корупції у своїй діловій практиці та впроваджувати ефективні внутрішні процеси для запобігання будь-яким проявам корупції.

Генеральна директорка ГД ООН в Україні Тетяна Сахарук підкреслила важливість цієї події в підвищенні доброчесності в українській юридичній спільноті:

«Фахівці фірми ETERNA LAW беруть активну участь у розробці відеокурсу для малого та середнього бізнесу з антикорупції, яким займається ГД ООН в Україні. Тому підписання Меморандуму є послідовним кроком для компанії в проявленні себе як важливого учасника антикорупційного руху українського бізнесу. Ми цінуємо свідому позицію кожної компанії, яка просуває ініціативу ведення чесного бізнесу в Україні, заявляє про це і стає прикладом для десятків інших компаній».

Відповідно до Меморандуму, ETERNA LAW бере на себе зобов’язання:

  • Впроваджувати найкращі світові практики із забезпечення рівних прав співробітникам незалежно від їхніх гендерної приналежності, віросповідання та раси;
  • Сприяти боротьбі з будь-якими проявами корупції в країні;
  • Сприяти підвищенню якості профільної юридичної освіти.

Керуючий партнер ETERNA LAW та підписант Меморандуму від фірми Андрій Астапов прокоментував:

«Проблема корупції, на жаль, була актуальною для України впродовж усієї історії нашої держави. На щастя, останнім часом з’являється все більше ініціатив, програм і організацій, націлених на ефективну боротьбу з корупцією в країні. Для нас велика честь не просто приєднатися до ініціативи, але і стати першою юридичною фірмою України, яка підписала Меморандум Глобального договору ООН про спільні дії з антикорупції в Україні. Упевнений, що ініціатива буде сприяти розвитку економіки, бізнесу й суспільства, а також стане гарантією збільшення інвестиційної привабливості країни».

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter