Керівництво: посилення ролі бізнесу в досягненні ЦСР в Україні

25.04.2018

20 квітня відбулася презентація Рекомендацій щодо підсилення ролі бізнесу у реалізації ЦСР в Україні. Представники ПРООН, ІСЕД, GIZ, Глобального договору ООН в Україні, Федерації роботодавців України поділилися своїми напрацюваннями щодо імплементації цілей сталого розвитку в діяльність бізнес-компаній. Також було представлено публікацію “Посилення ролі бізнесу в досягненні ЦСР в Україні”, в якій частково перекладені матеріали з бібліотеки Мережі глобального договору ООН.

У керівництві здійснено огляд можливостей бізнесу в досягненні Цілей сталого розвитку, оцінено його потенціал у цій сфері, розглянуто переваги, які він може отримати від активної участі в цьому процесі. Наведено форми та механізми участі бізнесу в досягненні Цілей сталого розвитку, проаналізовано можливості застосування кращих світових практик у цій сфері в Україні. Оцінено роль публічної влади в цьому процесі, надано рекомендації щодо розвитку партнерських відносин між бізнесом і владою в досягненні національних індикаторів Цілей сталого розвитку для України.

Завантажити керівництво можна тут UNDP_Manual_v05_ (1)

Публікацію підготовлено за підтримки Програми зеленої економіки, що фінансується Урядом Німеччини та виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) в рамках проекту ПРООН/GIZ «Підтримка реалізації Цілей сталого розвитку в Україні».

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter