Приєднуйтеся до ініціативи Target Gender Equality!

08.02.2021

Шановні учасники Глобального договору ООН в Україні!

Раді повідомити вам, що цьогоріч наша організація вперше долучилася до глобальної ініціативи Target Gender Equality. Це програма з прискорення ґендерної рівності, створена спеціально для компаній-учасниць Глобального договору ООН.

Компанії, які беруть участь у цій програмі, мають можливість поглибити імплементацію принципів розширення прав і можливостей жінок (WEPs) та посилити свій внесок у Ціль сталого розвитку 5.5, яка вимагає рівного представництва жінок, участі та лідерства у бізнесі в усьому світі.

Участь у програмі є безкоштовною. Від імені компанії зареєструватися можуть два представники.

Вас очікують натхненні майстер-класи і воркшопи від партнерів та експертів ООН, доступ до інструментів, ресурсів та досвіду провідних інноваційних компаній, а також постійний діалог між різними зацікавленими сторонами на рівні країн. Учасники ініціативи отримають найновіші дані та дослідження щодо ґендерної рівності. Так, ви прискорите прогрес своєї компанії у вирішенні цієї проблеми та отримаєте визнання на глобальному рівні ГД ООН.

Подати заявку можна до кінця лютого.

Програма розпочнеться вже у березні і триватиме до березня 2022-го року.

Кількість учасників обмежена, тож рекомендуємо ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ якнайшвидше!

Після реєстрації просимо повідомити нам про вашу участь, написавши листа у довільній формі на адресу: [email protected].

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter