Асоціація «IT Ukraine» та ГД ООН в Україні підписали Меморандум про співпрацю

05.09.2023

Асоціація ІТ Ukraine підписала Меморандум про співпрацю з Глобальним договором ООН в Україні

В рамках партнерства, Асоціація ІТ Ukraine планує реалізувати з ГД ООН в Україні спільні проєкти з розвитку освіти, посилити експертизу у напрямку diversity та гендерної рівності, реалізувати перелік важливих масштабних досліджень, зокрема з ментального здоров’я працівників ІТ-індустрії під час війни. 

“Освіта, розвиток людського капіталу, інноваційність, – найважливіше для розвитку ІТ-індустрії в Україні, яка стане основою економічного відновлення України після перемоги. Для посилення цих напрямів індустрія потребує налагодження міцних зв’язків із тими, хто має спільні цілі та цінності”, – зазначила під час зустрічі Олена Самборська, Президентка Асоціації ІТ Ukraine, Managing Director/HR Operations Director Ukraine Luxoft.

Підписавши цей Меморандум, сторони намагатимуться визначити проєкти та види діяльності, у яких вони можуть співпрацювати й підсилювати одне одного.

У сучасному світі, де цифрові технології відіграють ключову роль, важливим чинником є підтримка відповідальних бізнесів і розвиток ІТ-інфраструктури. Початок співпраці з Асоціацією IT Ukraine відображає наше переконання в необхідності об’єднання зусиль, обміну досвідом і експертизою для досягнення сталого відновлення України. У рамках Ukraine Business Compact ми визначили IT & Cybersecurity як один зі стратегічних напрямів. Тож ця співпраця спрямована на створення сприятливих умов для підтримки бізнес-середовища, що готове відгукуватися на сучасні виклики й об’єднуватися задля відновлення та розвитку України”, – підкреслила Аліна Коновальченко, операційна директорка ГД ООН в Україні.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter