Запрошуємо компанії-учасниці ГД ООН в Україні на позачергові Збори Спілки

02.08.2023

Громадська спілка «Мережа Глобального договору в Україні» (місцезнаходження: м. Київ, вул. Кловський узвіз, 1, ідентифікаційний код: 38903203) повідомляє, що 17 серпня 2023 року о 16:00 відбудуться позачергові Збори Спілки в змішаному форматі (онлайн та офлайн) за адресою м. Київ, вул. Князів Острозьких, 2, Освіторія Хаб.

Для участі в Зборах в онлайн- та офлайн-форматі необхідно заповнити ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ. Якщо ви не є власником або CEO компанії, яку представляєте, до форми необхідно прикріпити скрін довіреності, оформленої згідно з вимогами чинного законодавства України. 

В онлайн-форматі позачергові Збори Спілки пройдуть через програму Zoom. Посилання на приєднання отримають зареєстровані учасники.

Порядок денний

  1. Припинення повноважень членів Наглядової Ради.
  2. Обрання голови та членів Наглядової Ради.

Під час Зборів Глобальний договір ООН в Україні презентує результати роботи організації за минулий рік і поділиться можливостями для компаній на 2023-2024 роки.

Для участі в Зборах офлайн необхідно мати з собою паспорт та довіреність (для тих, хто не є власником або CEO компанії).

За додатковою інформацією звертайтеся до операційної директорки ГД ООН в Україні Аліни Коновальченко: [email protected].

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter