Компанія ETG Group приєдналася до Глобального договору ООН

28.07.2023

У липні 2023 року провідна українська компанія в енергетичному секторі ETG Group долучилася до найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів, Глобального договору ООН. Компанія зобов’язалась дотримуватися Десяти принципів Глобального договору ООН за чотирма напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона довкілля та боротьба з корупцією.

ETG Group — це найбільший провайдер сервісних послуг на українському енергетичному ринку, що займається роздрібною торгівлею природним газом, електроенергією, розбудовує сонячну та вітрову генерацію для виробництва енергії з відновлюваних джерел. Компанія використовує цифрові та інноваційні технології для надання високоякісних послуг малому та середньому бізнесу, а також домогосподарствам.

ETG Group є надійним партнером у професійному управлінні енергетичними активами, енергетичному менеджменті, трансфері сучасних енергетичних технологій. Команда компанії складається зі 160 працівників. Центральний офіс знаходиться в Києві.

Візія ETG Group, на яку компанія орієнтується у своїй стратегії: цифрові рішення для бізнесу та домогосподарств, інновації та технології, сталий розвиток, адаптація до кліматичних змін та захист довкілля.

ETG Group присутня на ринку сім років, протягом яких співпрацює з професійною діловою спільнотою в Україні та Євросоюзі, веде діалог з органами державної влади, місцевими громадами, громадянським суспільством, підтримує розвиток спорту та впроваджує ефективні практики корпоративного управління і декарбонізації енергопостачання для скорочення викидів парникових газів.

Сонячні електростанції, встановлені ETG Group, забезпечують стабільне енергопостачання під час кризи.

Ще один важливий напрямок діяльності компанії — підтримка країни та української армії в боротьбі проти російської агресії. Для цього ETG Group надає гуманітарну допомогу переселенцям, ремонтує техніку для військових та закуповує медичне оснащення для лікарень та транспортні засоби.

«Перемога України та розвиток бізнесу на засадах сталого розвитку — для нашої команди не просто слова. Приєднанням до Глобального договору ООН ми підкреслюємо свою готовність і надалі впроваджувати найкращі практики корпоративного управління, підтримувати економічне відновлення та демократичні цінності в нашій державі», прокоментував Володимир Шведкий, виконавчий директор ETG Group.

ETG Group в Україні буде працювати над досягненням таких Цілей сталого розвитку, як доступна й чиста енергія; гідна праця та економічне зростання; інновації та інфраструктура; сталий розвиток міст та громад; боротьба зі зміною клімату та його наслідками; збереження екосистем суші; мир та справедливість; партнерство заради сталого розвитку.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter