У Запоріжжі відбудеться відкриття ком’юніті-центру «Опліч ХАБ»

10.07.2023

Запрошуємо вас відвідати відкриття ком’юніті-центру «Опліч ХАБ», що відбудеться 18 липня о 10:00.

«Опліч ХАБ» — це безпечний інклюзивний простір, де жителі Запоріжжя зможуть отримати психологічну підтримку та знизити рівень стресу. Мета «Опліч ХАБу» — об’єднати жителів Запоріжжя для взаємопідтримки та взаємодопомоги в умовах невизначеності. Його ініціаторами є Глобальний договір ООН в Україні та гуманітарна ініціатива Групи Метінвест «Рятуємо життя». Хаб буде пропонувати такі активності:

  • індивідуальні консультації з психологом;
  • групова арттерапія для дорослих; 
  • групова арттерапія для дітей;
  • групова йога;
  • відкриті лекції та майстер-класи;
  • юридичні консультації.

18 липня о 10:00 відбудеться урочисте відкриття «Опліч ХАБу». Запрошеною гостею заходу буде Вікторія Апанасенко, володарка титулу «Міс Україна Всесвіт 2022», Амбасадорка напряму «Мир» ГД ООН в Україні.

Команда хабу проведе сеанси арттерапії як для дорослих, так і для дітей. Ви зможете відвідати індивідуальну консультацію в психолога. Для дітей також передбачена цікава програма!

Повноцінну роботу «Опліч ХАБ» розпочне вже наступного дня, 19 липня.

Усі активності «Опліч ХАБу» будуть абсолютно безплатними та конфіденційними. Про розклад роботи хабу буде повідомлено в Telegram-каналі та Viber-каналі. Докладну інформацію про ініціативу зібрано на сайті.

Записуватися на участь в активностях центру ви можете за номером телефону: +380 66 853 78 98 або офлайн у центрі (після його відкриття).

Адреса «Опліч ХАБу»: вул. Добролюбова, 7, Запоріжжя.

Партнери проєкту: Метінвест, Carlsberg Ukraine, корпорація «Біосфера», Caparol Україна, «Епіцентр-К», Запорізька обласна рада, Фокстрот, Равлик Боб, Hungarian Interchurch Aid’s (HIA), Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter