Юридична підтримка для МСП та ГО від EVERLEGAL

13.07.2023

Компанія EVERLEGAL розпочала співпрацю з Програмою сприяння громадській активності «Долучайся!», у освітньому проєкті, направленому на юридичну підтримку організацій громадянського суспільства, малих та середніх підприємств та громадян України.

Метою проєкту є надання громадянам, а також національним і місцевим ОГС та МСП знань про воєнний стан та інші нормативні зміни, що були впроваджені під час війни, а також надання учасникам практичних порад щодо їхнього життя, роботи та волонтерської діяльності в умовах воєнного стану і шляхів правильного вирішення нових викликів.

Долучайтеся до заходів від EVERLEGAL:

Більше інформації про заходи — на сайті.

Участь юридичної команди компанії у цьому проєкті має важливе значення для EVERLEGAL, оскільки його реалізація є ще одним кроком до досягнення Глобальних цілей сталого розвитку ООН, зокрема: Цілі 16: Мир, справедливість та сильні інституції.


Про програму «Долучайся!»

Метою Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях. Застосовуючи інноваційні та вже випробувані підходи, Програма «Долучайся!» зосереджується на підвищенні обізнаності та залучені громадян до громадських ініціатив на місцевому рівні, в свою чергу на національному та регіональному рівнях — на підвищенні потенціалу організацій, розбудові коаліцій та підтримці ініціатив з адвокатування та моніторингу. Дізнайтесь детальніше за посиланням.

Підготовка проєкту стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст проєкту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерiв i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter