Випускники проєкту IT nation 2.0 показали професіоналізм у реальних робочих кейсах

19.09.2022

Найкращий спосіб для фахівців-початківців закріпити теоретичні знання — підкріпити їх реальним досвідом. 16–18 вересня відбувся онлайн-хакатон IT Nation HACK 2.0, на якому тестувальники (TEST) та фронтенд-розробники (CODE) працювали над завданнями від провідних ІТ-компаній країни: NIX та Powercode Academy. Упродовж двох діб команди демонстрували знання, які здобули на проєкті «IT nation 2.0», генерували ідеї, шукали рішення, прокачували hard і soft skills.

Фронтенд-розробники отримали завдання зверстати головну сторінку сайту IT-академії та реалізувати функціонал, що допомагає користувачеві в навігації на сайті та подачі заявки для консультації з менеджером. Тестувальникам потрібно було протестувати продукт, оформивши всю необхідну документацію та визначити ступінь готовності продукту до релізу.

У фіналі команди захищали свої роботи перед журі та відповідали на їх запитання.

Перемогу на хакатоні IT Nation HACK 2.0 у напрямі CODE здобула команда «ReDeYeS», отримавши 123 бали.

У напрямі TEST конкуренція була жорсткою, адже за призові місця боролися 20 команд. Врешті, перемогу здобула команда «Fixit».

Загалом, в онлайн-хакатоні взяло участь 24 команди, а це 94 учасники. Їх підтримували 25 менторів — представники компаній-партнерів та ментори проєкту.

Із великою вдячністю представляємо компанії, які долучились до онлайн-хакатону та підтримали учасників призами: EPAM, Intellias, Luxoft, Powercode, Baza IT, Beetroot та, звісно, Powercode Academy та NIX. Ми щиро вдячні їм за підтримку соціальних проєктів та сприяння розвитку ІТ-сфери в Україні!

Представники згаданих компаній високо оцінили рівень підготовки учасників, які скористались нагодою і прокачали власні навички.

«Це перший хакатон, де не було поганих проєктів», зазначив президент «EASE», засновник компанії «Powercode» Владислав Савченко.

А Team Lead, Senior AQA у компанії NIX Олександр Болжеларський, оцінюючи рівень підготовки тестувальників, зазначив:

«Я був би щасливий опинитись у проєктній команді з кожним з учасників».

Тож ми сміливо рекомендуємо випускників програми як потенційних працівників. Якщо ви маєте вакансії чи пропозиції стажування, переглядайте БАЗУ РЕЗЮМЕ та запрошуйте кандидатів на співбесіду!

 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter