Датагруп впровадила відеокурс «Антикорупція» для навчання своїх співробітників!

25.12.2023

«Боротьба з корупцією — це інвестиція в довіру суспільства, частиною якого ми є, до владних інституцій, силу правової системи та держави загалом. Нульова толерантність до будь-яких корупційних проявів відображає наше рішуче ставлення до розбудови прозорого й рівноправного діалогу з партнерами, клієнтами, держслужбовцями. Кожна дія, кожен вчинок з оглядом на суворе дотримання антикорупційних норм — це крок уперед до прогресу та зростання потенціалу громади і її незалежності від негативних впливів. Тож ми дуже раді долучитися до розроблення відеокурсу «Антикорупція» і із задоволенням імплементували його у свої навчальні програми», — зауважила Маріанна Розумна, директорка Департаменту комплаєнс та юридичного супроводження Датагруп.

Запрошуємо українські компанії також використовувати відеокурс «Антикорупція» для навчання команди. Адже принципи доброчесності має знати кожен представник як малого, так і великого бізнесу, і застосовувати на своєму робочому місці. Доброчесність починається з кожного з нас!

Відеокурс «Антикорупція» випустив ГД ООН в Україні за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту. Переглянути його можна на порталі Дія.Бізнес та платформі Дія.Цифрова освіта.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter