Запрошуємо компанії підписати Ukraine Business Compact 2023!

05.06.2023

Це Принципи довгострокового сталого економічного відновлення України, ініційовані Ukraine Recovery Conference. Підписання Принципів із боку українських компаній відбулося 13 червня в Києві під час заходу ГД ООН в Україні «Від принципів до дій: на шляху до Ukraine Recovery Conference 2023». Офіційна презентація Принципів і оприлюднення переліку компаній, які їх підписали, відбулася 21–22 червня в Лондоні на щорічній Конференції з питань відновлення України (URC 2023).

Принципи Ukraine Business Compact 2023:

  1. Інвестувати та працювати стало, прискорюючи зелений перехід та інклюзивне зростання відповідно до міжнародної корпоративної практики.
  2. Діяти відповідально та посилювати відповідальну ділову практику відповідно до міжнародних стандартів, включаючи дотримання чинного законодавства, підтримку та дотримання прав людини, справедливі та інклюзивні практики, а також запобігання корупції.
  3. Впроваджувати найкращі практики корпоративного управління та працювати над визначенням сфер, де підписанти Угоди та український бізнес можуть обмінюватися можливостями та просувати найкращі практики управління на взаємовигідній основі.
  4. Дотримуватися всіх законодавчих та нормативних актів щодо санкцій.

Підписання принципів не несе фінансових зобов’язань та є комплементарним членству в Глобальному договорі ООН. Підписати Принципи можуть тільки бізнеси — від мікро- до великих підприємств.

Усі документи з докладним описом Принципів, відповідями на запитання та зразком листа ви можете знайти тут.

Щоби підписати Принципи, надішліть листа з підписом на імейл [email protected] та додайте в копію [email protected]

Якщо маєте запитання щодо підписання Принципів, звертайтеся на [email protected]

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter