Конкурс нагород кампанії «Партнерство заради сталого розвитку-2024»

31.01.2024

Глобальний договір ООН в Україні цьогоріч ушосте проведе міжнародну кампанію «Партнерство заради сталого розвитку». Її мета — показати найкращі кейси, які сприяють досягненню Цілей сталого розвитку і виконані в партнерстві різних груп стейкголдерів. Минулого року в конкурсі взяли участь представники України та 12 інших країн Європи. Серед переможців — проєкти, які допомагають українцям долати наслідки воєнної агресії Росії.

Щороку переможці і фіналісти конкурсу отримують у нагороду статуетку. До прикладу, минулорічна статуетка символізувала єдність, яка необхідна країні для захисту своєї свободи та незалежності.

У серці кампанії лежить ідея партнерства. Щоб ця цінність проявилася сильніше, ми запрошуємо дизайнерів долучитися до створення статуетки.

Оголошуємо конкурс на найкращий дизайн статуетки кампанії «Партнерство заради сталого розвитку-2024»!

Для участі в конкурсі потрібно надати ваш ескіз статуетки та описати її концепцію.

Дизайн, що переможе в конкурсі, ляже в основу створення статуетки, якою будуть нагороджені фіналісти і переможці кампанї «Партнерство заради сталого розвитку-2024».

Також переможець отримає:

  • можливість виступу з привітанням і право вручення першої статуетки під час урочистої події нагородження в грудні 2024-го в Києві;
  • згадки в українських і закордонних публікаціях та телесюжетах;
  • оплату виконаної роботи.

Для участі у конкурсі заповніть ФОРМУ до 29 лютого.

Якщо маєте запитання, напишіть нам: [email protected] 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter