EVERLEGAL приєднується до Глобального договору ООН

22.05.2023

У травні 2023 року українська юридична фірма EVERLEGAL стала членом Глобального договору ООН, найбільшої у світі спільноти відповідального бізнесу. Компанія зобов’язалась дотримуватися Десяти принципів Глобального договору ООН за чотирма напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона довкілля та боротьба з корупцією.

EVERLEGAL — це незалежна українська юридична фірма із секторальним фокусом. Компанія, заснована у 2015 році, сьогодні об’єднує 50 юристів та входить у ТОП-10 юридичних фірм України. EVERLEGAL працює із лідерами індустрій зі світовим ім`ям, середнім та малим бізнесом, а також зі зростаючими стартапами, надаючи високоякісні юридичні послуги, що ґрунтуються на глибокому розумінні бізнесу кожного клієнта.

Оскільки бізнес клієнтів, галузі та світ навколо них постійно змінюється, їм потрібен юридичний партнер, який допоможе думати на крок перед. EVERLEGAL прагне створити здорове, справедливе та стійке майбутнє для людей, клієнтів і планети, що закладено в місію компанії:

«EVERLEGAL прагне бути юридичним бізнес-партнером для своїх клієнтів у найвідповідальніших проєктах, спрямованих на створення та розвиток сталого бізнесу та екосистем задля кращого майбутнього».

Сталий розвиток включено в стратегію компанії. EVERLEGAL прагне сприяти досягненню ЦСР, підтримуючи українські та міжнародні ініціативи сталого розвитку, звертаючись до компаній та організацій-однодумців для співпраці та впроваджуючи власні ініціативи сталого розвитку. Докладніше — за посиланням.

З початком повномасштабного вторгнення EVERLEGAL зосередилася на досягненні трьох Цілей сталого розвитку:

  • 3 — Міцне здоров’я,
  • 16 — Мир та справедливість,
  • 17 — Партнерства заради сталого розвитку.

Компанія сприяє їх досягненню через власні ініціативи, а також через партнерство з іншими організаціями, про що можна дізнатись докладніше у «Sustainability звіті за 2022 рік».

Керуючий партнер EVERLEGAL Євгеній Дейнеко зазначає:

«2022 рік був дуже складним для нашої країни. Незважаючи на це, як фірма, як одна із найсильніших українських юридичних команд, ми об’єднали зусилля та зробили значні кроки в напрямі сталого розвитку, підтримуючи Україну. Ми продовжуємо нашу роботу, інвестуючи у якісно краще майбутнє нашої країни.

Глобальний договір ООН — це наступний стратегічний крок для EVERLEGAL, адже ця глобальна мережа однодумців дає можливість заручатись підтримкою для реалізації масштабних ініціатив із досягнення ЦСР ООН, обміну досвідом, ідеями та найкращими сталими бізнес-практиками. Тому команда EVERLEGAL з гордістю долучається Глобального договору ООН — мережі найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів».

Із початку повномасштабного вторгнення Росії EVERLEGAL приділяє велику увагу допомозі українцям:

  • запустила Telegram-канал та гарячу лінію для оперативної правової підтримки громадян України та іноземців, які постраждали в результаті воєнних дій;
  • створила програму юридичної підтримки бізнесу в Україні та Польщі;
  • відкрила власний благодійний фонд «Доброго вечора, ми з України», який станом на сьогодні надав гуманітарну підтримку громадянам України та ЗСУ на загальну суму понад 1 000 000 грн;
  • майже рік працює із Данською радою з питань біженців над розробленням унікальної цифрової платформи із безоплатною правовою допомогою для українців. Станом на зараз платформа вже працює та відкрита для консультацій.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter