12 бізнесів можуть отримати до 40 000 євро кожен на розвиток експорту та інновацій від EU4Business

31.05.2024

Відкрито набір на програму для українських бізнесів, які створюють продукти або послуги з фокусом на експорт та/або інновації!

12 малих та середніх підприємств можуть отримати до 40 000 євро кожен та консультаційну підтримку в межах програми «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».


Український бізнес суттєво постраждав внаслідок повномасштабного вторгнення Росії. Багато підприємств опинились на межі виживання. А більшість малих та середніх бізнесів, які мають менше ресурсів та стійкості до викликів, потребують значної підтримки у відновленні.

Цей проєкт створений, щоб підтримати інноваційні малі та середні підприємства з високим експортним потенціалом через фінансову та консультаційну допомогу і таким чином сприяти економічній стабільності та відновленню країни.

В межах проєкту МСП отримають фінансову підтримку до 40 тисяч євро кожен для розвитку експортних та інноваційних можливостей бізнесу, а також експертну консультанційну підтримку, яка допоможе подолати бар’єри на шляху до розвитку експорту та інновацій.

Проєкт орієнтований на МСП, які працюють у секторах:

  • переробної промисловості (харчова, легка промисловість, машинобудування, будівництво, виготовлення меблів тощо);
  • креативної індустрії (мода, дизайн тощо);
  • інших галузей, не згаданих вище, з експортним та інноваційним потенціалом.

Пріоритет буде надаватися підприємствам, які дотримуються принципів циркулярної економіки, зеленої економіки, екологічно чистого виробництва, енергоефективності, відновлювальної енергетики. 



 


Довідкова інформація:

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. 

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua 

Зміст публікації є виключно відповідальністю ГС «Мережа ГД в Україні» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та уряду Німеччини.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter