AC Crowe Ukraine приєднується до Глобального договору ООН

20.04.2023

ENG

У квітні 2023 року аудиторська компанія AC Crowe Ukraine, член міжнародної мережі Crowe Global, приєдналася до Глобального договору ООН. Компанія зобов’язалась дотримуватися Десяти принципів Глобального договору ООН за чотирма напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона довкілля та боротьба з корупцією. 

AC Crowe Ukraine — член міжнародної аудиторської мережі Crowe Global. Компанія демонструє найвищі стандарти якості, надаючи професійні послуги у сферах аудиту, бухгалтерського обліку, юридичних, податкових та консультаційних послуг. AC Crowe Ukraine є представником Мережі з бездоганною репутацією. У світі Crowe Global представлена у 150 країнах, має 833 офіси, де працюють 40 566 працівників. Мережа має понад 100-річну історію успішного надання професійних послуг.

На ринку України AC Crowe Ukraine здобула повагу клієнтів завдяки наданню високоякісних послуг з дотриманням міжнародних стандартів якості. Команда AC Crowe Ukraine — це визнані бізнес-експерти, які відповідають за якість та досконалість у клієнтському обслуговуванні. У компанії працює понад 100 висококваліфікованих працівників у  3 офісах — у Києві, Харкові та Одесі. Компанія має сервісні компанії — Crowe AVR (Україна), що спеціалізується на оцінці, дослідженнях та консультуванні, та Crowe Accounting Ukraine, що спеціалізується на веденні бухгалтерського обліку, а також надає кадрові консультації.

Стратегічним баченням компанії є побудова сталого сучасного бізнесу, який має на меті не лише комерційну вигоду, але й створення спільноти людей, які об’єдналися заради розв’язання глобальних питань і формування сталого суспільства.

Із 2019 року компанія активно підтримує Цілі сталого розвитку та запровадила концепцію зеленого офісу «Hello, #eco». Компанія долучається до державних та громадських ініціатив з підтримки екологічних програм в Україні, співпрацює з вищими навчальними закладами України задля надання якісної освіти та можливості отримання гідної роботи для якомога більшої кількості випускників саме в Україні.

«Співпраця з Глобальним договором ООН – це новий етап розвитку нашого бачення з підтримки та реалізації 17 Глобальних цілей ООН. Це можливість спільними зусиллям донести до спільноти важливість та необхідність своєчасного реагування на важливі проблеми у суспільстві та уникнення їх наслідків», — ділиться Олена Потопальська, генеральна директорка AC Crowe Ukraine

Звертаючи увагу на війну в Україні та на те, які наслідки вона несе, AC Crowe Ukraine та її працівники з перших днів повномасштабного вторгнення, як і вся країна, об’єдналися, щоб допомогти збереженню нашої незалежності та суверенності. Так, компанія започаткувала волонтерський проєкт #SaveUkraine для благодійних фондів та громадських організацій, які підтримують ЗСУ та сили територіальної оборони, де команда AC Crowe Ukraine в рамках волонтерської діяльності надає свої професійні послуги з аудиту, консалтингу тощо.  

В червні 2022 року компанія започаткувала культурний проєкт #CroweCarе з підтримки українців, які були вимушені покинути країну у зв’язку з війною. Першу ініціативу було реалізовано разом з кризовим штабом допомоги українцям у м. Бар (Чорногорія), який працює під патронатом посольства України в Чорногорії з поповнення місцевої бібліотеки книгами українською мовою.

Свій внесок у роботі над сталим розвитком AC Crowe Ukraine бачить у реалізації таких Цілей, як забезпечення всеохопної й справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх, забезпечення здорового способу життя та сприяння добробут для всіх у будь-якому віці, підтримка гендерної рівності, сприяння сталому економічному зростанню та продуктивній зайнятості, формування відкритості, безпеки, життєстійкості й екологічної стійкості міст, забезпечення раціонального споживання і виробництва, боротьба зі зміною клімату та його наслідками. 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter