Aequo розпочинає набір на восьму хвилю стажування для юристів Aequo Friends

28.03.2023

Одна з провідних українських юридичних фірм Aequo оголошує про старт набору на восьму хвилю стажування для юристів Aequo Friends. Стажування розраховане на студентів 3-6 курсів юридичних факультетів українських вищих навчальних закладів, а також на студентів, які навчаються за кордоном, але планують повернутися на роботу в Україну. 

Для того щоб стати стажером Aequo Friends, необхідно пройти тестування – комп’ютерну гру-квест – НА САЙТІ та інтерв’ю з менторами Aequo. Восьма хвиля інноваційного стажування почнеться у червні 2023 року. Тривалість стажування – 3 місяці. 

Студент може самостійно обирати коли, де та в якому форматі (онлайн чи в офісі офлайн) проходити стажування. 

Під керівництвом досвідчених менторів – зокрема, партнерів, радників та юристів Aequo – студенти працюють над реальними проєктами з першого дня стажування. Практичний досвід неодмінно допоможе стажерам зробити правильний вибір у плануванні подальшої кар’єри в юриспруденції. Переважна кількість стажерів зазначають, що Aequo Friends допомогла їм визначитися із спеціалізацією. 25 % випускників програми стажування доєдналися до Aequo.

Більш того, стажування Aequo Friends надає унікальну можливість студентам працювати над соціально-важливими pro bono проєктами разом з UN Global Compact. У 2021 році проєкт Aequo Friends отримав визнання та став фіналістом конкурсу «Партнерство заради сталого розвитку – 2021», організатором якого є Глобальний договір ООН в Україні.

«Попри те, що в країні триває повномасштабна війна, ми в Aequo продовжуємо докладати максимум зусиль для того, щоби дати можливість молодим талантам реалізовувати свій потенціал, набувати досвіду тут і зараз, долучатись до проєктів, що сприяють відбудові країни. Aequo Friends – це більше, ніж стажування, адже стажери стають членами спільноти, однією з переваг якої є можливість брати участь в освітніх заходах Aequo Friends Legal Club», – коментує Анна Бабич, партнерка Aequo.

Онлайн-стажування Aequo Friends розпочало роботу в 2017 році. За цей час було проведено сім хвиль стажування. Студенти із 30+ вишів України, Німеччини, США, Нідерландів, Великої Британії, Польщі, Литви подали заявки на стажування у 2017-2022.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter