Cтартувала міжнародна навчальна програма від Глобального договору ООН – Young SDG Innovators (YSIP)

25.02.2021

Україна бере участь у цій програмі другий рік поспіль. Цьогоріч до молодих фахівців з усього світу приєдналися команди інноваторів з компаній, що є членами Мережі Глобального договору ООН в Україні: Caparol Україна, Нової Пошти, Фонду Енергоефективності, ДП Інфотех, компанії Фармак, Укренерго, Укрзалізниці та ДТЕК.

Цікаво, що компанії Фармак та ДТЕК беруть участь у цій програмі вдруге.

Офіційне відкриття YSIP-2021 пройшло у приміщенні KMBS. З вітальним словом виступили генеральна директорка ГД ООН в Україні Тетяна Сахарук, голова наглядової ради ГД ООН в Україні Віталій Верещагін, координаторка системи ООН в Україні Оснат Лубрані та фасилітатор програми Павло Рижій

Впродовж дев’яти місяців молоді інноватори проходитимуть тренінги, братимуть участь у форумах з учасниками з інших країн, а також відвідуватимуть інші компанії, вивчаючи їхні кейси. Очікується, що наприкінці курсу команди вийдуть із відтестованим рішенням виклику, пов’язаного з інтеграцією Цілей сталого розвитку в діяльність їхньої компанії, а також з планом масштабування розробленого  проєкту. 

Зустріч завершилася натхненною презентацією від минулорічних учасників програми Анни Волкової та Олександри Луценко. Результатом напрацьованого  проєкту інноваторок зі студії Film.ua Group став перший в Україні платформа з пошуку локацій для кінозйомок у нашій країні Discover Ukraine.

Дякуємо всім учасникам за ініціативність і бажаємо їм плідного навчання та інноваційних рішень!

 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter