Cyber Unit Technologies приєднується до Глобального договору ООН

18.03.2024

У березні 2024 року українська ІТ-компанія Cyber Unit Technologies стала учасницею Глобального договору ООН – найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів. Компанія зобов’язалась дотримуватися Десяти принципів Глобального договору ООН за чотирма напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона довкілля та боротьба з корупцією. 

Cyber Unit Technologies – провідна міжнародна cyber security компанія, яка спеціалізується на наданні послуг та рішень у сфері кібербезпеки. Діяльність компанії охоплює широкий спектр ініціатив, спрямованих на посилення кібербезпеки як державного сектору, підприємств критичної інфраструктури, так і приватного сектору.

Одним із ключових напрямів діяльності Cyber Unit Technologies є розвиток кіберстійкості всередині організацій. Компанія розробила та успішно впровадила платформу unitrange.com, на якій створюються інноваційні освітні курси. Ця платформа слугує хабом для онлайн та офлайн навчальних програм, спрямованих на розвиток навичок та знань у сфері кібербезпеки. З 2022 року на цій платформі пройшли навчання понад 2 000 фахівців українського державного сектору та критичної інфраструктури, і ця кількість постійно зростає.

Співпраця Cyber Unit Technologies з Глобальним договором ООН в Україні розпочалася ще минулого року. 2023 року компанія долучилась до складу партнерів Partnership for Sustainability Award 2023. Того ж року разом з ГД ООН в Україні в рамках місяця кібербезпеки розробили поради з кібербезпеки для бізнесів, докладно про які розповіли учасники та партнери Глобального договору ООН в Україні. 

«Ставши учасником Глобального договору ООН, ми беремо на себе зобов’язання не лише дотримуватися 10 Принципів, що лежать в його основі, але й активно використовувати свої знання, навички та ресурси для посилення кіберстійкості України та демократичного світу», – ділиться Єгор Аушев, генеральний директор Cyber Unit Technologies.

Ключовими напрямами сталого розвитку, якими опікується Cyber Unit Technologies в Україні, є  впровадження інноваційних технологій у сфері кібербезпеки, підтримка освітніх ініціатив та партнерство зі стейкхолдерами для спільної реалізації проєктів з підвищення кібербезпеки. Також компанія активно займається дослідженням та аналізом нових загроз у цифровому просторі та розробкою ефективних стратегій захисту від них.

 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter