Docudays UA приєднався до Локальної мережі Глобального договору ООН в Україні

05.09.2019

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA став членом Глобального договору ООН.

Docudays UA входить до Міжнародної мережі правозахисних кінофестивалів Human Rights Film Network. Відбувається щороку в Києві впродовж останнього тижня березня. Після завершення фестивалю у Києві Docudays UA традиційно презентує найкращі фільми в регіонах України під час Мандрівного фестивалю.

Команда Docudays UA зараз працює над проектом загальнонаціональної кампанії протидії булінгу в Україні. У рамках кампанії Docudays UA спільно з Міносвіти планує провести Тиждень документального кіно для протидії булінгу в школах України”. Команда планує залучити до трьохсот освітніх закладів з усієї України і шукає зараз партнера-спонсора для цієї мети. 

Метою проекту є створення безпечного освітнього середовища та сприяння подоланню проявів цькування у школах України через надання вчителям, психологам та керівникам українських шкіл сучасного, дієвого та інноваційного інструменту – програми та всіх супровідних матеріалів для проведення показів документальних фільмів у школах та організації супровідних цільових інтерактивних обговорень із учнями та батьками на теми захисту та протидії від цькування. Напрацьований в результаті реалізації проекту досвід буде передано в МОН та використано в рамках проведення підготовки та перепідготовки вчителів. 

Контакти: [email protected]

 


Фото: Наталія Дяченко

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter