ETERNA LAW приєднується до Глобального договору ООН

29.09.2021

У вересні 2021 року юридична фірма ETERNA LAW стала членом Глобального договору ООН. Фірма зобов’язалася дотримуватися Десяти принципів Глобального договору ООН із прав людини, трудових відносин, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією. Також ETERNA LAW зобов’язалася реалізовувати проєкти та ініціативи, спрямовані на виконання таких Цілей сталого розвитку:

  • Забезпечення всеохопної і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх.
  • Забезпечення ґендерної рівності, розширення прав і можливостей усіх жінок та дівчат.
  • Сприяння поступальному, всеохопному та сталому економічному зростанню, повній і продуктивній зайнятості та гідній праці для всіх.
  • Сприяння побудові миролюбного й відкритого суспільства в інтересах сталого розвитку, забезпечення доступу до правосуддя для всіх і створення ефективних, підзвітних та заснованих на широкій участі інституцій на всіх рівнях.

ETERNA LAW — європейська юридична фірма повного циклу з великим досвідом роботи в Україні та країнах СНД. Фірма була створена у 2002 році в Україні й нині налічує понад 70 професіоналів у чотирьох офісах (Київ, Алмати, Рига, Дюссельдорф).

ETERNA LAW надає послуги клієнтам у таких сферах права: корпоративне право та M&A, податки, міжнародні фінанси, нерухомість, судова практика, права людини, застосування регуляторних норм, управління боргами, арбітраж тощо. Команда ETERNA LAW має глибоку експертизу та досвід роботи в різних галузях економіки й розуміє бізнес-потреби своїх клієнтів як в Україні, так і за її межами. Це дає змогу фірмі пропонувати кожному з клієнтів унікальні рішення, націлені на довгостроковий розвиток бізнесу. Саме тому серед клієнтів ETERNA LAW — міжнародні фінансові інституції та корпорації в різних галузях промисловості, урядові установи, неурядові організації тощо.

Керуючий партнер ETERNA LAW Андрій Астапов зазначає:

«ETERNA LAW рада стати частиною Глобального договору ООН. Ми повністю поділяємо цінності та цілі UNGC та в повсякденній роботі дотримуємося принципів, закріплених організацією. Тому приєднання до ініціативи для нас — цілком логічне продовження реалізації нашої філософії».

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter