ГД ООН став партнером з розвитку форуму Level UP Ukraine

25.02.2020

“Принципи. Створення більшого” – провідна тема цьогорічного форуму Level UP Ukraine

Бізнеси, державний сектор, громадськість обговорювали спільний план дій для того, щоб наша країна піднялась на рівень вище – Level up.

Мережа Глобального договору ООН в Україні виступила для форуму партнером з розвитку. Тетяна Сахарук, голова правління ГД в Україні, мала експертний виступ на панельному обговоренні “Взаємодія: принципи створення більшого”. Головна теза: у партнерстві можна досягти значно більшого, ніж окремо – об’єднуючи зусилля амбітні цілі стають цілком реальними.

Також, Тетяна модерувала панель «Постійний розвиток: принципи неперервної освіти для бізнесу, влади та дорослого населення країни.», де мала змогу отримати відповіді від керівників навчальних закладів та бізнесу на питання стосовно реалізації принципів сталого розвитку в освіті та перспективи змін.

 Для нас форум був показовим у питанні розуміння бізнесом та громадою сталого розвитку – власники та керівники компаній, які знайомились із діяльністю Глобального договору, розуміли нашу діяльність на рівні цінностей.

SDG медіа зона об’єднала лідерів думок. Наші друзі, партнери, експерти мали змогу висловитись стосовно певної цілі Сталого розвитку та  донести власне бачення її реалізації.

Наше бачення результатів форуму:

  1. Представники бізнесів, влади та громади отримали можливість познайомитись та домовитись про розвиток партнерства.
  2. Життєво необхідно об’єднуватись навколо соціально важливих тем зі стейкхолдерами. Те, що почалось на панельних обговореннях в рамках форуму, важливо продовжити заради спільного розвитку.
  3. На форумі було представлено 10 стартапів. Значна частина у своєму створенні спирається на принципи Сталого розвитку.

Висновок: Платформи для спілкування комерційного, державного та недержавного секторів потрібні на постійній основі, оскільки недостатньо означити проблему, потрібно випрацьовувати спільні рішення та впроваджувати дії. Сьогодні бізнес є рушієм змін і швидше за всіх відчуває потреби.

Фото з події.

Фото з події 2.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter