Глобальний договір ООН випустив посібник із колективних дій проти корупції

23.06.2021

Після кількарічної підготовки посібник було представлено 17 червня на спеціальній сесії “Uniting Against Corruption: Launch of the UN Global Compact Anti-Corruption Collective Action Playbook” Саміту Лідерів Глобального договору ООН. 

Користуйтеся і поширюйте серед колег!

Посібник “Uniting against Corruption: A Playbook on Anti-Corruption Collective Action” базується на світовому досвіді антикорупційних ініціатив. Для бізнесів та інших стейкхолдерів він є джерелом практичної інформації для розробки, впровадження та підтримки заходів, спрямованих на подолання корупції. Завдяки шестиступеневому підходу посібник дає змогу компаніям чітко діагностувати поточну ситуацію з корупцією, залучити стейкхолдерів та спільно застосовувати методологію колективних дій для вирішення корупційних проблем і пом’якшення потенційних ділових ризиків, пов’язаних із ними.

Посібник було розроблено в рамках багаторічного проєкту Глобального договору ООН «Розширення колективних дій проти корупції», до якого були залучені локальні мережі Глобального договору ООН. Він є складовою роботи організації над 10 Принципом — «Ділові кола мають протидіяти всім формам корупції, включаючи здирництво та хабарництво».

Детальніше ознайомитися з посібником та завантажити його можна ЗА ПОСИЛАННЯМ.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter