Холдинг TECHIIA приєднався до Глобального договору ООН

04.10.2021

Міжнародний технологічний холдинг TECHIIA став членом Глобального договору ООН. Холдинг зобов’язався дотримуватися Десяти принципів Глобального договору за чотирма напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона навколишнього середовища та боротьба з корупцією.

TECHIIA — міжнародна диверсифікована холдингова компанія, діяльність якої охоплює такі напрями, як кіберспорт, ІТ-продукти, ІТ-сервіс, венчурна студія, виробництво та дистрибуція кіберспортивного мерчу й аксесуарів та будівництво інфраструктурних об’єктів.

 «Цілі сталого розвитку ООН глибоко вшиті в культурний код TECHIIA. Ми працювали над їх імплементацією з 2019 року, а тепер, офіційно приєднавшись до Глобального договору ООН, ми зможемо реалізовувати проекти сталого розвитку ще ефективніше, ділитися досвідом та мотивувати інші компанії приєднуватися до нашої спільної справи», — коментує Олег Крот, керуючий партнер холдингу TECHIIA.

Холдинг уже працює над шістьма Цілями сталого розвитку:

  • Ціль 3: Міцне здоров’я
  • Ціль 4: Якісна освіта
  • Ціль 5: Гендерна рівність
  • Ціль 8: Гідна праця та економічне зростання
  • Ціль 11: Сталий розвиток міст та спільнот
  • Ціль 12: Відповідальне споживання

Особливу увагу компанія приділяє проєктам у сфері охорони здоров’я: «Фундація Течія» допомагає побороти дитячий рак в Україні. Через Фундацію холдинг купує обладнання для дитячих медзакладів, співпрацює з фондом «Таблеточки», а з березня 2021 року повністю взяв на себе фінансування унікального Центру інклюзії та корекції «Єва», який допомагає дітям після онкологічних операцій та з інвалідністю.

Генеральна директорка ГД ООН в Україні Тетяна Сахарук підкреслила важливість приєднання TECHIIA до міжнародної мережі:

«ІТ та технологічні сфери невпинно розвиваються і їх роль у розвитку інновацій та налагодженні партнерства між бізнесами та країнами лише посилюється. Ми радіємо, що міжнародний технологічний холдинг TECHIIA, який представляє ІТ та технологічні сфери, приєднавлася до нас і впевнено заявляє про свій курс на сталий розвиток. Холдинг TECHIIA веде діяльність у різних технологічних бізнес-напрямах, що дає йому широкий спектр можливостей для втілення проєктів зі сталого розвитку. Індустрія 4.0 може і має бути рушієм позитивних змін у суспільстві, і ми віримо, що стала діяльність таких компаній, як TECHIIA, є запорукою цього».

 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter