Кавова компанія RV-COFFEE приєдналася до Глобального договору ООН

09.04.2021

У березні 2021 року компанія RV-COFFEE, яка займається продажем кави, стала новим учасником Глобального договору ООН в Україні. Це відправна точка для компанії в роботі над корпоративною й соціальною відповідальністю.

RV-COFFEE прагне вести внутрішню й зовнішню політику компанії на основі Десяти принципів Глобального договору ООН:

Права людини

Дотримання прав людини є необхідним не лише в межах компанії, але й в усьому ланцюжку створення продукту. Саме тому керівництво RV-COFFEE уважно підходить до вибору постачальників і партнерів.

  • RV-COFFEE співпрацює з постачальниками зеленої кави за принципом прямої торгівлі (direct trade), що передбачає особистий контакт із фермером і гарантує справедливу ціну для обох сторін.
  • Виробничі потужності RV-COFFEE розташовані в компанії ТОВ «ВАЛЕО КОФІ КОМПАНІ», де фахівці, які пройшли навчання й сертифікацію в Specialty Coffee Association (що є учасником Глобального договору ООН із 2005 року), обсмажують каву на сучасному обладнанні.
  • Транспортним партнером компанії є Нова пошта, учасник Глобального договору ООН із квітня 2020 року.
  • У політиці компанії немає місця упередженням та жодним проявам дискримінації. Мета діяльності RV-COFFEE — зробити життя людей яскравішим.

Трудові відносини

RV-COFFEE ставиться з повагою до персоналу компаній-партнерів. У майбутньому компанія бачить себе роботодавцем, що створює рівні можливості працевлаштування для всіх кваліфікованих фахівців та несе відповідальність за їх дотримання.

Навколишнє середовище

Бізнес має дбайливо ставитися до навколишнього середовища, проявляти ініціативу для розвитку екологічної відповідальності та заохочувати поширення екологічно чистих технологій.

Упаковка продукції — це одна з ключових проблем для навколишнього середовища в харчовій галузі. RV-COFFEE шукає альтернативні матеріали для пакування, які менше шкодять навколишньому середовищу і при цьому не погіршують якість продукту. Якщо упаковці для зернової кави важко знайти альтернативу, бо необхідним її елементом є пластиковий дегазаційний клапан, то коробки, які використовують для відправки товарів, зробити екологічними можливо. У найближчих планах компанії — розробка самозбірної коробки з екологічно чистого целюлозного картону із використанням фарби на водній основі.

Запобігання корупції

RV-COFFEE декларує нульову толерантність до корупції й заохочує дотримуватися принципів антикорупції всіх своїх контрагентів та інших осіб, які прямо або побічно перебувають у правовідносинах із компанією. Чесність, законність, публічність і відкритість діяльності — це основні принципи, на яких ґрунтується протидія корупції в компанії.

Компанія активно працює над Цілями сталого розвитку, приділяючи особливу увагу п’ятьом із них:

3 ЦСР — міцне здоров’я. Компанія займається популяризацією здорового способу життя через протидію зловживанню наркотичних засобів і алкоголю.

4 ЦСР — якісна освіта. RV-COFFEE допомагає дитячим закладам створювати ефективне середовище для навчання.

8 ЦСР — гідна праця та економічне зростання. Компанія захищає трудові права співробітників і партнерів та сприяє забезпеченню надійних і безпечних умов праці в компанії.

9 ЦСР — інновації та інфраструктура. RV-COFFEE підтримує впровадження інновацій у своїй сфері діяльності.

12 ЦСР — відповідальне споживання. Компанія вживає заходів щодо раціонального використання хімічних речовин та зменшення їхнього негативного впливу на здоров’я людей і довкілля.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter