Клуб сталого розвитку від СУП

01.09.2020

Сталий розвиток бізнесу, наявність стратегії сталого розвитку сьогодні багато в чому визначають майбутнє держави. Наприклад, екологічні підходи є однією з важливих конкурентних переваг послуги або товару. А репутація бізнесу і власника визначається, в тому числі, його зацікавленістю у сталому розвитку суспільства і готовністю показувати приклад.

Крім того, Україна має Стратегію сталого розвитку 2030 і ряд проєктів, запланованих державою для її реалізації. Поділяючи концепцію сталого розвитку, Спілка Українських Підприємців (СУП) запускає Клуб сталого розвитку.

РЕЄСТРАЦІЯ

Спікери:

Олена Зубарєва, керівник департаменту корпоративних комунікацій та сталого розвитку АТ Фармак, керівник Клубу.

Тетяна Сахарук, Генеральна директорка Глобального договору ООН в Україні Юлія Слесаренко, директор по роботі з клієнтами компанії Q&Q Research.

Під час першої зустрічі ми дізнаємось, чому екологічність є основною конкурентною перевагою сучасного бізнесу, як вона впливає на репутацію, а також чому Глобальний Договір ООН – це важливо для українського бізнесу та, зокрема, експорту.

Про формат

Клуб – це дискусійна платформа для обміну думками, де обов’язковим елементом будуть практичні заняття. На кожній зустрічі учасники отримуватимуть нову практичну інформацію від експертів у сфері сталого розвитку, як українських, так і іноземних. Найцікавіше та найкорисніше – разом з учасниками ми визначимо цілі та розробимо дорожню карту їх реалізації.

Декілька фактів, які важливо знати:

– Міжнародний економічний форум 2020 в Давосі назвав кліматичні катастрофи найбільшим ризиком для світової економіки;

– 81% людей вірять, що бренди володіють достатньою силою, щоб змінити світ на краще, і 38% людей хочуть від них саме цього;

– 72% людей віддадуть перевагу тим брендам, які поділяють важливі для них цінності.

Про це та багато іншого поговоримо на першій зустрічі.

* Захід відбувається під егідою Глобального договору ООН – ініціативи ООН, спрямованої на сприяння соціальній відповідальності бізнесу та підтримку вирішення підприємницькими колами проблем глобалізації та створення стабільнішої та всеохопної економіки.

Дата: 16 вересня (середа)

Час: 19:00

 

 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter