Компанія Baker Tilly стала учасником Глобального договору ООН в Україні

17.08.2021

Baker Tilly – незалежний член міжнародної мережі Baker Tilly International. Компанія надає послуги з аудиту, бізнес-консультування, незалежної оцінки і бухгалтерського та управлінського обліку, і є однією з лідерів національного ринку.

Baker Tilly  веде свою діяльність на українському ринку з квітня 1999 року і на сьогодні входить до числа найбільших аудиторських та консалтингових компаній України, нараховуючи 300 фахівців і маючи представництва у Києві, Одесі та Запоріжжі.

Компанія активно підтримує проєкти, що сприяють розвитку громад, молоді, освіти, бізнес-середовища та екологічних ініціатив.

Ставши учасником Глобального договору ООН,  команда Baker Tilly продовжить працювати над досягненням Цілей сталого розвитку. Особлива увага приділятиметься: відповідальному споживанню, гідній праці та економічному зростанню, сталому розвитку міст та громад, якісній освіті та відновлюваній енергетиці.

Baker Tilly займає активну чітку позицію з підтримки охорони довкілля. Експертом зі сталого розвитку компанії була розроблена система природоохоронних заходів, які виконуються на постійній основі всіма співробітниками компанії.

Компанія дотримується принципу прозорості у своїй діяльності та підтримує ініціативи, що спрямовані на досягнення прозорості у бізнесі, економіці та країні в цілому. З 2013 року Baker Tilly випускає щорічний Звіт своєї діяльності, в якому розкриваються фінансові показники діяльності за рік, проведені заходи, зміни, що відбулись в компанії, корпоративну соціальну відповідальність та життя колективу.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter