Компанія Intellias приєдналася до Глобального договору ООН

30.09.2021

У вересні 2021 року компанія Intellias приєдналась до мережі Глобального договору ООН. Компанія взяла на себе зобов’язання дотримуватися Десяти принципів Глобального договору за чотирма напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона навколишнього середовища та боротьба з корупцією. Відтепер ці принципи мають стати частиною стратегії, культури та щоденної діяльності компанії.

Intellias — одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2000 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові. Також Intellias представлена в Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об’єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. Технологічними продуктами, які розробляють інженери Intellias, користуються понад 2 млрд людей в усьому світі. Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ роботодавців за версією DOU. У 2020 та 2021 роках компанія отримала таке ж звання від Forbes Україна, EY та MC.Today.

«Ми впевнені, що без участі бізнесу досягнення Цілей сталого розвитку ООН неможливе. Intellias активно долучається до реалізації соціально-відповідальних проєктів. Членство в мережі Глобального договору ООН — це можливість стати частиною відповідальної спільноти, яка задає тренди та усвідомлює, що сталість — це не додаткова опція, а обов’язок кожної компанії», — говорить CEO та співзасновник Intellias Віталій Седлер.

Intellias вже кілька років поспіль поширює ідеї екомобільності: заохочує використовувати електромобілі та велосипеди. Підтримка велоруху в компанії відбувається на стратегічному рівні, саме тому вона вже двічі здобувала звання «Велопрацедавця року». Так компанія робить внесок у досягнення Цілі 11 «Сталий розвиток міст і громад».

Також Intellias підтримує досягнення Цілі 5 «Ґендерна рівність», ставши першою ІТ-компанією в Україні, яка підписала Принципи розширення прав і можливостей жінок (WEPs), ініційовані Глобальним договором ООН та агенцією ООН Жінки. Зараз компанія розробляє стратегію ґендерної рівності, сприяє професійному та лідерському розвитку жінок, організовує освітні заходи щодо недискримінації й рівних можливостей тощо. Тим самим Intellias долучилася до глобального руху за ґендерну рівність на робочому місці та в суспільстві.

Надалі компанія планує лише збільшувати свій внесок у досягнення Цілей сталого розвитку ООН. Членство в мережі Глобального договору ООН лише сприятиме цьому, відкривши доступ до найкращих світових та українських практик зі сталого розвитку. Крім того, як член мережі, компанія робитиме щорічний публічний звіт щодо своє роботи з досягнення Цілей сталого розвитку ООН.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter