N-iX в Україні приєднується до Глобального договору ООН

23.01.2024

IT-компанія N-iX стала учасницею Глобального договору ООН в Україні, української мережі найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів. Цим N-iX підтвердила свою готовність сприяти Десяти принципам Глобального договору ООН за чотирма напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона довкілля та протидія корупції.

N-iX — заснована 2002 року IT-компанія, яка надає послуги з розроблення програмного забезпечення та експертизу в хмарних рішеннях, інженерії даних, вбудованих системах, інтернеті речей, машинному самонавчанні та інших новітніх технологіях. Клієнти N-iX — це лідери світових ринків та Fortune 500 компанії з найрізноманітніших галузей — фінансів, промислового виробництва, телекомунікацій, логістики, ритейлу та ін.

Понад два десятиліття N-iX дотримується місії позитивно впливати на життя фахівців компанії, клієнтів, партнерів і всього суспільства за допомогою технологій та інновацій. Компанія зосереджує свої зусилля на сферах, у яких може зробити найбільший вплив, і сприяє досягненню восьми Цілей сталого розвитку ООН:

  • Ціль 3 — Міцне здоров’я і благополуччя
  • Ціль 4 — Якісна освіта
  • Ціль 5 — Ґендерна рівність
  • Ціль 8 — Гідна праця та економічне зростання
  • Ціль 9 — Промислова інновації та інфраструктура
  • Ціль 10 — Скорочення нерівності
  • Ціль 16 — Мир, справедливість та сильні інститути
  • Ціль 17 — Партнерство заради сталого розвитку

З початку повномасштабної війни Росії компанія N-iX підтримала Україну та ЗСУ на суму понад 125 мільйонів гривень. Лише завдяки організації онлайн-стрімів N-iX зібрала вже понад 44 мільйони гривень для фонду «Повернись живим». Також компанія заснувала благодійний фонд «IT is CHARITY», який допомагає ніксівцям, які доєднались до ЗСУ та працює з багатьма іншими запитами від військових.

«Ми усвідомлюємо, що важливими складовими для досягнення Цілей сталого розвитку є відповідальність, інновації та колективні дії бізнесу, держав та суспільств в усьому світі. Приєднавшись до Глобального договору ООН, ми вкотре засвідчили нашу готовність своїми щоденними діями сприяти розвитку кращого, більш інноваційного майбутнього для всіх», — коментує Святослав Кавецький, директор із галузевих питань компанії N-іX.

Читайте більше про діяльність N-iX у сфері сталого розвитку. 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter