Нова міжнародна програма від Глобального договору ООН

04.02.2019

Глобальний Договір ООН хоче залучити молодих фахівців, що працюють в бізнес-компаніях до просування цілей сталого розвитку. Молоді професіонали розглядаються як ключ до вирішення глобальних викликів.

В Копенгагені 1 лютого 2019 року – Глобальний договір ООН оголосив про дві ініціативи щодо залучення молодих бізнес-професіоналів до просування Цілей Сталого Розвитку (ЦСР).

Нова Програма Young SDG Innovators Глобального Договору ООН буде стимулювати майбутніх бізнес-лідерів до переосмислення бізнес-моделей своїх компаній, через серію навчальних семінарів і надаючи їм можливість отримати доступ до міжнародних експертів.

“Ми з радістю допомагаємо молодим професіоналам впроваджувати нові бізнес-рішення для вирішення сучасних глобальних проблем”, – сказала Ліз Кінго, генеральний і виконавчий директор Глобального договору ООН під час запуску програми в Данії. “Ця нова програма надає унікальну платформу для молодих бізнес-лідерів щодо просування цілей сталого розвитку та сприяння формуванню сталого бізнесу майбутнього”.

Програма буде розпочата одночасно в майже десяти країнах світу цього року. Вона створить глобальну мережу молодих фахівців, для розробки бізнесу майбутнього, і допоможе великим і малим компаніям розкрити нові можливості при досягненні ЦСР.

Також в Данії було оголошено щорічний конкурс SDG Pioneers. Глобальний договір ООН в цьому році зосередить пошук на молодих бізнес-лідерах у віці 35 років та молодших.

 

Про Глобальний договір ООН

Як спеціальна ініціатива Генерального секретаря ООН, Глобальний Договір Організації Об’єднаних Націй співпрацює з компаніями в усьому світі, щоб узгодити свою діяльність та стратегії до десяти універсальних принципів у сферах прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією. Створений у 2000 році Глобальний договір ООН керує та підтримує глобальну бізнес-спільноту у просуванні цілей та цінностей ООН через відповідальні корпоративні практики. Маючи більш ніж 9500 компаній і 3000 громадських підписантів, розташованих у більш ніж 160 країнах, і більш ніж у 70 локальних мережах, це найбільша корпоративна ініціатива у сфері сталого розвитку у світі.

Про Програму  Young SDG Innovators

За допомогою цієї програми Глобальний Договір залучає молодих фахівців з компаній, які беруть участь у Глобальному договорі ООН у світі, щоб навчитися використовувати цілі сталого розвитку (ЦСР) як каталізатор для розробки нових продуктів і послуг. Учасники будуть вчитися один у одного і співпрацювати з лідерами думок у серії інтерактивних семінарів та освітніх можливостей.

Про SDG Pioneers Programme

У рамках своєї кампанії «Вирішення глобальних цілей на місцевому рівні» Глобальний договір ООН щороку визнає клас піонерів SDG – бізнес-лідерів, які використовують бізнес як силу для досягнення цілей сталого розвитку (ЦСР). Піонери SDG відіграють важливу роль у залученні уваги до ЦСР і тому, як відповідальний бізнес можуть сприяти їх досягненню. У 2019 році Глобальний договір ООН визнає принаймні п’ять молодих фахівців (35 років та молодших), які працюють на будь-якому рівні в компанії, що беруть участь у Глобальному договорі ООН, які просувають ЦСР через свою роботу.  Глобальний раунд, що розпочнеться в травні, завершиться відбором глобальних піонерів SDG, які будуть запрошені для відзнаки до Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку у вересні 2019 року.

Контакт для детальної інформації:

Людмила Свецька

Тел .: +380671387361

Електронна пошта: [email protected]

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter