Оголошено переможця народного голосування «Агенти майбутнього. Топ-20 проєктів, що змінюють Україну»

13.01.2021

Глобальний договір ООН в Україні спільно з MC.today  провів народне голосування у межах проєкту «Агенти майбутнього. Топ-20 проєктів, що змінюють Україну. За версією Глобального договору ООН в Україні».

Голосування відбулося на сайті МС.today, читачі якого визначили найкращий проєкт, який змінює країну вже сьогодні. Перемогу здобула група компаній «Метінвест» зі своєю освітньою програмою Masters of Public Administration (MPA).  Її створили, щоб зростити ефективних міських керівників для Маріуполя, Авдіївки, Запоріжжя, Кривого Рогу та Покровська. Учасники програми вчаться ефективно керувати бюджетом, залучати інвестиції, реалізовувати амбіційні проєкти, розвивати свої міста і робити управління ними більш прозорим. Цей проєкт отримав 14 434 голоси.

Друге місце у народному голосуванні посів проєкт MAKE IT SMART від Національного технічного університету «Дніпровська політехніка», а третє – дісталося проєкту «Центр науково-технічної творчості молоді “Політ”» від Національного університету «Запорізька політехніка».

Обирали проєкти під час кампанії «Партнерство заради сталого розвитку» від Глобального договору ООН в Україні. Міжнародне журі назвало найкращих у категоріях «Суспільство», «Планета», «Економічний розвиток», «Мир» і «Подолання COVID-19». Після завершення конкурсу, де переможців і фіналістів обирало міжнародне журі, Глобальний договір ООН в Україні окремо визначив двадцятку найкращих проєктів, покликаних змінювати Україну. Саме серед них було обрано найкращих.

Вітаємо переможців і всіх учасників конкурсу!

Детальніше про кожен проєкт та результати голосування читайте на сайті MC.today.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter