PayForce приєднується до Глобального договору ООН в Україні

27.09.2024

У вересні 2024 українська компанія ТОВ Пейфорс стала членом Глобального договору ООН, найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів. Компанія зобов’язалась дотримуватися Десяти принципів Глобального договору ООН у сферах прав людини, трудових відносин, охорони довкілля та боротьби з корупцією.

Пейфорс — це група компаній, яка є розробником комплексних фінтех-рішень з забезпеченням повного циклу розробки, підтримки, токенізації та надання трансакційних сервісів. Компанія була заснована у 2015 році в місті Києві і за роки свого існування пройшла шлях від транзакційного бізнесу до лідеру ринку з розробки та впровадження фінтех рішень для банків та рітейлу.

На сьогодні компанія має офіс в Україні. Її продуктова лінійка включає понад 5 фінтех рішень власної розробки та більше 20 додаткових модулей для розширення функціональності такі як: платформа онлайн-банкінгу для фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців, віддалена ідентифікація фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, безконтактні платежі за допомогою трьохсторонніх гаманців (Apple Pay, Google Pay, etс.) трансакційні сервіси з пройденою щорічною сертифікацією PCI DSS level 1 для переказів коштів з картки на картку. Продукція компанії наразі представлена на ринку України.

Протягом 9 років ТОВ Пейфорс активно підтримує Цілі сталого розвитку. Компанія реалізує низку проєктів та співпрацює з державними органами, громадськими організаціями та міжнародними фондами в сфері впровадження інноваційних технологічних рішень. Пейфорс виступає вендором в проектах, що фінансуються Європейським Союзом, а саме в проекті «Розширення цифрових банківських послуг».

«Ми створюємо цінності та інновації» — це головний принцип нашої роботи, і ми пишаємось приєднанням компанії до Глобального договору ООН. Це важливий крок у нашій відповідальності перед суспільством і світом. Разом ми прагнемо створювати краще майбутнє для всіх і сприяти збалансованому розвитку на глобальному рівні», — засновник компанії ТОВ Пейфорс  Дмитро Гавриков.

Основними напрямами сталого розвитку, якими опікується ТОВ Пейфорс, є інновації та цифровізація бізнесу.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter