Shell Retail в Україні приєдналася до Глобального договору ООН

16.10.2020

Ми вітаємо компанію Shell Retail в Україні, що 5 жовтня стала учасником Глобального договору ООН.

Компанія зобов’язалась слідувати Десяти принципам Глобального договору, що стосуються захисту прав людини, трудових відносин, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією. А також, своєю діяльністю сприятиме досягненню Цілей сталого розвитку.

 «Приєднання до української філії ГД ООН є важливою віхою для Shell Retail в Україні.  До 2050 року або й раніше Shell прагне стати енергетичним  бізнесом з нульовими викидами вуглекислого газу, відповідаючи потребам суспільства та наших клієнтів. Ми раді співпрацювати з Глобальним договором ООН в Україні та реалізовувати більш сталі ініціативи», – наголошує Петер Керекдярто, генеральний директор Shell Retail в Україні.

За його словами, амбіції сталого розвитку Shell Retail Ukraine відповідають глобальним прагненням і очікуванням компанії та інтегровані в процеси її діяльності на трьох рівнях: безпечного, ефективного, відповідального і прибуткового ведення бізнесу; сприяння формуванню більш сталого енергетичного майбутнього для наших клієнтів; а також на рівні впровадження позитивних змін у суспільстві та місцевих громадах  там, де працює Shell.

На сьогодні Глобальний договір ООН об’єднує більше 11 500 відповідальних бізнесів по всьому світу.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter