SoftServe приєднався до Глобального договору ООН

01.10.2021

Компанія SoftServe стала офіційним учасником Глобального договору ООН, ініціативи, яка об’єднує соціально відповідальні бізнеси з усього світу.

SoftServe — найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення в Центральній та Східній Європі. Близько 10 000 співробітників працюють у 38 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure та інших великих технологічних компаній. 

SoftServe системно розвиває напрям корпоративної соціальної відповідальності, більше про який можна дізнатись із соціальних звітів компанії.

«Для SoftServe приєднання до Глобального договору ООН стане новим кроком на шляху до розбудови сталого бізнесу, а також можливістю бути учасником глобального руху компаній, які змінюють світ на краще вже сьогодні», — наголошує голова Ради директорів SoftServe Ярослав Любінець.

Співпраця SoftServe з ООН розпочалася ще кілька років тому. 2019 року компанія долучилася до організації хакатону Hack for Locals, метою якого була розробка креативних цифрових рішень для розв’язання проблем місцевих громад. Цьогоріч SoftServe долучився до експериментальної програмі ПРООН в Україні із розвитку інновацій Co-create with Locals. Ця ініціатива покликана залучити активістів до розробки інноваційних рішень у сферах громадської безпеки та соціальної згуртованості і буде реалізована на Інноваційній платформі SoftServe. До того ж, торік SoftServe здобув перемогу в конкурсі Partnership for Sustainability Award 2020 від Глобального договору ООН в Україні за ініціативу навчання з accessibility testing та залучення в компанію людей із порушеннями зору.

SoftServe підтримує 17 Цілей сталого розвитку, а як учасник ГД ООН буде докладати зусиль для досягнення 4 ЦСР (Якісна освіта), 8 ЦСР (Гідна праця та економічне зростання), 9 ЦСР (Інновації та інфраструктура), 11 ЦСР (Сталий розвиток міст та спільнот), 13 ЦСР (Боротьба зі зміною клімату) та 17 (Партнерства заради сталого розвитку).

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter