Стартувала програма Target Gender Equality

06.07.2021

Перша зустріч у межах програми TGE була відкритою, тож окрім учасників до неї доєдналися всі охочі.

Темою зустрічі стало впровадження в Україні Family — Friendly Policies.

Створення сприятливих умов для працівників з дітьми є сьогодні частиною корпоративної культури провідних компаній світу, а фактор підтримки таких людей часто є ключовим для працівників при виборі місця роботи.

Про те, як на практиці це відбувається в Україні, розповіли учасники зустрічі.

  • Вікторія Вознюк, Sustainable Business & Communications Lead, запевнила, що в компанії Unilever Україна гендерного балансу повністю дотримано та розповіла про інклюзивні ініціативи компанії.
  • Яна Гончаренко, керівниця напряму сталого розвитку StarLightMedia, розказала про практики підтримки медіагрупою батьків з дітьми за звичайних обставин та в умовах пандемії.
  • Провідна фахівчиня з КСВ та регуляторних питань Carlsberg Ukraine Ірина Костюк поділилася інформацією про те, як підтримують батьків з дітьми в її компанії, зокрема про психологічну підтримку працівників.
  • Оксана Чікало, керівниця відділу КСВ Укренерго, розповіла про те, як Укренерго змінює усталені стандарти сімейної політики у державному секторі.

Наступна зустріч відбудеться вже восени. До того часу учасники програми мають пройти The Women’s Empowerment Principles Gender Gap Analysis Tool, аби бути готовими до навчання на глобальному рівні, разом з учасниками з інших 43-ох країн.

ПЕРЕВІРИТИ показники своєї компанії в досягненні гендерної рівності може кожен охочий.

Програма розроблена у співпраці з локальними мережами Глобального договору ООН з майже 70 країн світу.

TGE підтримує реалізацію Принципів розширення прав і можливостей жінок (WEPs), що допомагають компаніям перейти від зобов’язань до реальних дій.

Учасники програми з України: StarLightMedia, Shell Retail in Ukraine, Apple Consulting, EY Ukraine, KPMG Ukraine, Caparol Україна, Елементум Енерджі (Україна), Державна IT-компанія ДП Інфотех, EPAM Ukraine, Kyiv-Mohyla Business School [kmbs].

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter