Відкрито прийом заявок на Partnership for Sustainability Award 2021

31.03.2021

Міжнародна кампанія «Партнерство заради сталого розвитку» започаткована Мережею Глобального договору ООН в Україні і має на меті просувати Цілі сталого розвитку та сприяти партнерству між бізнесом, бізнес-асоціаціями, урядами, громадянським суспільством та академічними установами.

Вперше кампанія Partnership for Sustainability Award відбулася у 2018-му році. За три роки участь у ній взяло понад 300 компаній та організацій. Географія кампанії охопила Україну, Польщу, Туреччину, Білорусь і Македонію. 

Цьогоріч ми запрошуємо презентувати найкращі практики партнерства учасників Глобального договору ООН з усього східноєвропейського регіону! 

Взяти участь у конкурсі можуть представники приватного сектору, місцевого органу влади чи некомерційної організації, які реалізували соціальний проєкт у партнерстві з представником іншої групи зацікавлених сторін.

Які переваги від участі в конкурсі?

  • Можливість презентувати та поділитися своїми практиками з громадськістю;
  • Знайти нових партнерів для розширення масштабу проєктів та їхнього впливу;
  • Отримати міжнародне визнання.

Проєкти приймаються в таких категоріях:

  • Peace – права людини, сприяння мирному діалогу, протидія корупції, правова безпека, справедливість, соціальне забезпечення;
  • Planet – навколишнє середовище, поводження з відходами, зелена енергія, зміна клімату, захист біорізноманіття, стале споживання та управління водними ресурсами, сталий ланцюжок постачання, зелені інновації;
  • Prosperity – економічне зростання, сталий розвиток міст, інфраструктури та громад;
  • People – інклюзивність, освіта, розширення можливостей молоді, культурне різноманіття, гендерна рівність, охорона здоров’я.

Переможців обиратиме міжнародне експертне журі.

Проєкти будуть оцінюватися за такими критеріями:

  • вплив на розвиток суспільства (25%)
  • інноваційність проєкту (25%)
  • партнерство (25%)
  • сталість проєкту (25%)

Основною умовою участі в конкурсі є партнерство між різними групами стейкхолдерів. У вас може бути один чи більше партнерів, наприклад бізнес + громадська організація чи селищна рада + бізнес-компанія.

Представлений проєкт має відповідати вказаним категоріям Премії і реалізовуватися або вже завершитися в 2020-2021 роках, маючи на момент подачі заявки проміжні або кінцевий результати.

УВАГА! Згідно з оновленими правилами:

  • один учасник може подати лише одну заявку;
  • проєкти, що вже були представлені на конкурсах попередніх років, до участі не допускаються.

Заявки приймаються двома мовами: українською та англійською. Завантажити аплікаційні форми можна за посиланнями:

Заповнені заявки приймаються до 1 жовтня 2021 року.

Заповнені заявки у форматі  WORD приймаються на електронну адресу: [email protected]. У темі листа необхідно зазначити назву компанії-апліканта.

Звертаємо увагу! В конкурсі можуть взяти участь лише учасники Мережі Глобального договору ООН, а саме: приватні компанії та некомерційні організації, місцева влада. Глобальний договір ООН може не поділяти точку зору аплікантів та не несе відповідальності за подану інформацію. Включення назв компаній та/або кейсів у публікації призначене виключно для вивчення і не означає схвалення окремих компаній Глобальним договором ООН. Ці приклади були зібрані завдяки зусиллям локальних мереж Глобального договору ООН, які є незалежними та самоврядними органами, що просувають ініціативу Глобального договору ООН та його Десять принципів на національних рівнях.

Про минулорічний конкурс та проекти-переможці ви можете прочитати на сайті Partnership for Sustainability Award.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter