Як пройшов Challenge Validation Camp програми Young SDG innovators

15.12.2019

Локальна мережа Глобального договору ООН в Україні провела 2 робочу сесію міжнародної програми навчання молодих фахівців Young SDG Innovators за підтримки Офісу Координатора системи ООН в Україні. 

Сесія пройшла на початку грудня і її провідною темою були проривні інновації (disruptive innovations). Учасники працювали над бізнес викликами своїх компаній, відповідно до цілей сталого розвитку та технологій проривних інновацій: гнучкість, економіка спільної участі, персоналізація, спільний доступ/використання, завершений цикл, інтернет речей, доповнена реальність, блокчейн… Учасники пітчили ідеї рішень для своїх викликів і брейнстормили, щодо їх покращення.

Цього разу запрошеним гостем був  Сергій Созановський, співзасновник FILM.UA Group. За його словами, креативність – це гарний коктейль з несподіваних інгредієнтів, який робиться вперше та здатність приймати нестандартні рішення. Він поділився досвідом розробки та втілення креативних рішень на прикладі кіноіндустрії. Адже Film.ua багато речей робить на українському кіноринку вперше і нестандартно.

Дякуємо за фармацевтичній компанії “Фармак”, яка є учасницею Young SDG Innovators, за хостинг робочої сесії та екскурсію виробництвом!

Учасники програми: ПУМБ, Yes Straws, EPAM Ukraine, “Енергоатом”, FILM.UA Group , EY Ukraine, ДТЕК – DTEK, Альфа-Банк, Фармак, Astarta-Kyiv.

Фасилітатори курсу – Павло Рижій та Микола Такзей. SDG Innovators залучає фахівців віком до 35 років, щоб переосмислити традиційні бізнес-моделі своїх компаній шляхом серії практичних семінарів та заходів. Програма допомагає не тільки в акумуляції зусиль задля сталого розвитку, але і в впровадженні рішень з потенційною ринковою цінністю для компанії. 

В рамках Young SDG Innovators заплановані навчальні онлайн-сесії та п’ять дводенних офлайн-сесій, а завершиться програма презентацією найкращих проектів у Нью-Йорку в липні 2020-го року.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter