Запрошуємо компанії стати учасником міжнародної програми Young SDG Innovators

27.05.2019

Програма Young SDG Innovators на чолі з головним офісом UN Global Compact шукає майбутніх бізнес-лідерів, які зможуть переосмислити бізнес-моделі компаній, де вони працюють, через серію навчальних семінарів та заходів. Учасники зосередитимуться на виявленні можливостей та рішень, які допоможуть вирішити відповідні виклики у своїх компаніях за допомогою інновацій та Цілей сталого розвитку.

 

Навчаючись у міжнародних експертів з питань сталого розвитку та інновацій, працюючи спільно з провідними талантами з різних секторів,  учасники розроблять нові ідеї, ініціативи та рішення для досягнення цілей та амбіцій своїх компаній щодо сталого розвитку.

 

В рамках програми заплановані офлайн та онлайн навчальні сесії в Україні. Та можливість презентувати розроблені проекти у Нью-Йорку в липні 2020.

 

Окрім Мережі Глобального Договору ООН в Україні, Програму Young SDG Innovators в цьому році реалізують більше десяти інших локальних мереж Глобального Договору, включаючи США, Канаду, Данію, Мексику, Ліван, Туреччину, Великобританію, Бразилію, Південну Африку, Бангладеш тощо. Програма створить глобальну мережу майбутніх бізнес-лідерів, готових до розробки бізнесу майбутнього, і допоможе великим і малим компаніям розкрити нові можливості.

 

Програма розрахована на компанії, що є учасниками UN Global Compact. Щоб приєднатися до всесвітньої мережі Глобального Договору ООН, дивіться детальну інструкцію – https://globalcompact.org.ua/join/або напишіть нам – [email protected]

 

Детальний опис можна знайти у буклеті YSIP-LN-Flyer. Щоб подати заявку на участь у програмі – заповніть цю форму  !

 

Також ми оголошуємо набір менторів – YSIP Profile_Mentors та експертів – YSIP Profile_Experts для проекту, що увійдуть у міжнародну робочу групу.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter