Запрошуємо на тренінг з бізнес-етики

22.11.2019

Глобальний договір ООН України та Global Compact Network Switzerland запрошують вас взяти участь у тренінгу з бізнес-етики через призму 10 принципів Глобального договору ООН і Цілей сталого розвитку. В основі тренінгу – практичні кейси міжнародних та українських компаній.

Проаналізуємо та обговоримо етичні дилеми вашого бізнесу, з якими ви зіштовхуєтесь чи не щодня.
Протягом семінару ви навчитесь розрізняти моральні вчинки та етичні рефлексії.
Чому ми ведемо бізнес так як ведемо? Які моральні цінності відстоює компанія та менеджер? Як можна етично виправдати економічний ріст? Як обгрунтовувати власні бізнес-практики? Які базові норми та цінності є основою нашої щоденної роботи? Чому компанії в своїй роботі повинні серйозно ставитись до глобальних цілей сталого розвитку та десяти принципів ООН в області прав людини, трудових відносин, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією.

 Реєстрація
Вартість: 600 грн – для представників компаній учасниць Мережі Глобального договору ООН в Україні, 1200 грн – для інших учасників. У вартість входить кава-брейк.
! Рахунок на оплату участі ми надішлемо після реєстрації на контакти вказані у формі !

Мова тренінгу: англійська

Формат
Групова робота, практичні кейси та обговорення. Пропонуємо учасникам приходити з власними кейсами з етичними дилемами. Можна надсилати їх заздалегідь.

Кому це може бути цікаво?
Керівникам (-ницям) компаній, фахівцям(-чиням) з корпоративної соціальної відповідальності, людям, що працюють у HR, членам правління та усім, кому цікава тема ділової етики.

Тренер: Antonio Hautle, виконавчий директор Global Compact Network Switzerland, експерт бізнес-школи Університету Ольтена, Швейцарія.

Подія на FB

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter