Зустріч Клубу сталого розвитку

09.12.2020

14 грудня о 19:00 відбудеться четверта зустріч Клубу сталого розвитку, який організовує Спілка український підприємців під егідою Глобального договору ООН в Україні. На зустрічі мова піде про роль якісної освіти у досягненні Цілей сталого розвитку.

Якісна освіта є основою для поліпшення соціально-економічних умов життя людей та виходу з бідності. У 2020 році, коли пандемія COVID-19 поширилася світом, гостро постало питання доступу учнів до освітнього процесу. Більшість країн оголосила про тимчасове закриття шкіл, і 91% учнів у всьому світі перейшло на дистанційне навчання. До квітня 2020 року близько 1,6 мільярда дітей і молодих людей не відвідувало школу. І майже 369 мільйонів дітей, які розраховують на шкільне харчування, були змушені шукати інші джерела щоденного харчування.

Забезпечити всеохоплюючу і справедливу якісну освіту і заохочувати можливості навчання протягом усього життя для всіх – так звучить одна з Цілей сталого розвитку. Ключовим питанням четвертої зустрічі Клубу сталого розвитку буде забезпечення якості і доступності освітнього процесу, які нині є надзвичайно вразливими.

Спікерами події будуть:

  • Оксен Лісовий, директор Малої академії наук України
  • Алекс Ліссітса, президент УКАБ
  • Олександр Гончар, директор ГО Безпечний освітній простір
  • Дмитро Ламза, директор спеціалізованої школи №210 м. Київ
  • Олена Зубарєва, керівниця департаменту корпоративних комунікацій “Фармак”, керівниця клубу

Клуб – це дискусійна платформа для обміну думками, де обов’язковим елементом є практичні заняття. На кожній зустрічі учасники отримують нову практичну інформацію від експертів у сфері сталого розвитку – як українських, так і іноземних. Учасники разом з організаторами визначають цілі та розробляють дорожню карту для їх реалізації. 

Для участі в зустрічі необхідно зареєструватися. Якщо ваша компанія не є членом СУП, але ви бажаєте приєднатись до заходу, звертайтеся до Ілони Книшук ([email protected], 0632549422). Більше інформації – на фб-сторінці події.

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter