Група компаній ФОРС

Сфера діяльності:

Послуги

Дата приєднання:

25.05.2023

Категорія:

Бізнес

Task Force працює на ринку перекладів 12 років. Наразі в неї два офіси: у Києві та Варшаві. Task Force входить до ТОП25 лінгвістичних компаній Східної Європи (CSA Research 2022, USA) та у TOP 300 найбільших лінгвістичних компаній світу (Slator 2022, Switzerland). Середі клієнтів компанії — проєкти ООН та USAID в Україні, Всесвітня організація охорони здоров’я, Європейський парламент та проєкти ЄС, а також міжнародні та українські компанії. Task Force є pro bono партнером із перекладів UNITED24, президентської платформи підтримки України, а також низки благодійних фондів, у т.ч. БФ «Таблеточки», БФ «Крона» та Асоціації батьків передчасно народжених дітей «Ранні пташки».

Drive Force з офісом у Києві працює на ринку пасажирських та вантажних перевезень із 2013 року. Серед клієнтів компанії українські та міжнародні бізнеси, а також гуманітарні проєкти, які потребують транспортування гуманітарної допомоги в Україну та територією України.

На початку 2023 року компанія затвердила ESG-стратегію — стратегію приведення своєї діяльності у відповідність до найкращих практик щодо захисту довкілля, підтримки громад та корпоративного управління, у рамках якої планується робота з досягнення цих Цілей.

Ціль сталого розвитку