Сингента в Україні

Сфера діяльності:

Агросфера

К-сть співробітників:

700

Дата приєднання:

08.05.2023

Категорія:

Бізнес

«Сингента» – це світовий лідер агробізнесу, який виробляє високоякісні засоби захисту рослин та насіння польових та овочевих культур, забезпечуючи фермерів інноваційними рішеннями задля підвищення і покращення якості врожаїв, водночас долаючи виклики, пов’язані із зміною клімату, збереженням біорізноманіття та родючості ґрунтів у сталий спосіб.

За 22 роки діяльності в Україні компанія збудувала згуртовану та надійну команду експертів в галузі сільського господарства, міцне партнерство з науковими установами та урядовими і неурядовими організаціями, продовжуючи інвестувати в розвиток інфраструктури бізнесу, зокрема у потужність науково-дослідницької діяльності, аби якісно і швидко задовольняти потреби клієнтів, надавати доступ до інновацій і проривних технологій локально.

«Сингента» відіграє важливу роль у забезпеченні продовольчої безпеки України та світу, особливо зараз, у важкий воєнний час. Для цього «Сингента» активно взаємодіє з усіма стейкхолдерами, створюючи цінність та сприяючи добробуту кожного з них – фермера, працівника, постачальника, партнера, громади, в якій присутня, держави та суспільства в цілому.

Ціль сталого розвитку