Візьміть участь у конкурсі «Партнерство заради сталого розвитку-2023»!

03.07.2023

«Партнерство заради сталого розвитку» — це щорічний міжнародний конкурс, в рамках якого Глобальний договір ООН в Україні нагороджує найкращі проєкти, реалізовані в партнерстві бізнесу, державного і громадського секторів і спрямовані на досягнення Цілей сталого розвитку, захист довкілля, вирішення суспільних викликів та сприяння миру.

Конкурс засновано 2018 року. Його мета — згуртувати стейкголдерів навколо 17 Цілі — «Партнерство заради сталого розвитку». Конкурс проходь щорічно. Винятком став 2022 рік — рік початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Нині всі ми усвідомлюємо цінність партнерства, як ніколи раніше. Україна в протистоянні російській агресії об’єдналася, так само як об’єднався весь світ, щоб допомогти нам вистояти.

Кампанія «Партнерство заради сталого розвитку» — міжнародна. Минулі роки в ній узяли участь понад 300 представників України, Німеччини, Польщі, Північної Македонії, Грузії та Туреччини. Закордонна спільнота сьогодні робить для підтримки українців, і ми хочемо відзначити найкращі проєкти допомоги Україні.

Хто може подати заявки на конкурс?

  1. Учасники Глобального договору ООН в Україні. Проєкт, поданий на конкурс від України, має бути реалізований бізнесом, громадською організацією чи органами місцевої влади в партнерстві з представником іншої групи зацікавлених сторін.
  2. Представники країн Європи та Великої Британії. Проєкт, поданий на конкурс представниками країн Європи, має бути реалізований бізнесом, громадською організацією чи органами місцевої влади в партнерстві з українським представником іншої групи зацікавлених сторін з України, АБО може не мати партнера з України, але бути прямований на допомогу Україні під час війни.
  3. Подавати заявки на участь у конкурсі як від України, так і від країн Європи, можуть тільки учасники Глобального договору ООН. Умови приєднання шукайте на сайті.

Як подати заявку на участь?

Ми приймаємо заявки в таких категоріях:

  • МИР. Допомога захисникам і захисницям України, перша допомога постраждалим від воєнних дій цивільним, захист прав людини.
  • ПЛАНЕТА. Мінімізація екологічних наслідків бойових дій, зелені інновації, захист біорізноманіття, збереження і очищення води.
  • ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК. Відбудова зруйнованої інфраструктури, подолання наслідків воєнних дій для економіки, протидія корупції.
  • СУСПІЛЬСТВО. Сприяння інклюзивності, якісній освіті, культурному різноманіттю, ґендерній рівності, охороні здоров’я.

Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно до 15 вересня заповнити онлайн-форму:

Оцінювати проєкти конкурсантів буде міжнародне експертне журі.

Оголошення й урочисте нагородження переможців кампанії «Партнерство заради сталого розвитку» відбудеться 17 жовтня 2023 року в Києві в гібридному форматі з урахуванням безпекової ситуації.

Якщо маєте запитання, напишіть нам: [email protected]

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter