Глобальний договір ООН в Україні підписав меморандум про співпрацю з UNOPS

12.01.2024

Українська мережа найбільшої у світі спільноти відповідальних бізнесів, Глобальний договір ООН в Україні, підписала меморандум про співпрацю з UNOPS, Управлінням Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проєктів.

Глобальний договір ООН в Україні є платформою, яка допомагає українському приватному сектору досягати прогресу в роботі над Цілями сталого розвитку та обʼєднує стейкголдерів для спільної роботи над сталим відновленням України, що страждає від війни Росії. Як ключова агенція ООН щодо підтримки проєктів, UNOPS також сприяє реалізації проєктів зі сталого розвитку. Крім того, агенція допомагає у втіленню ініціатив, мета яких — підтримати людей, які цього потребують.

З боку Глобального договору ООН в Україні меморандум підписала генеральна директорка Тетяна Сахарук. Вона зазначила:

«Ми всі зараз працюємо на одну мету — відновити Україну і зробити все, що в наших силах, для її перемоги в несправедливій війні Росії. Ціную нашу співпрацю з UNOPS і впевнена, що ми зможемо підсили сталі ініціативи одне одного, щоб сталий розвиток став у свідомості всього українського суспільства міцною базою для формування нашого майбутнього».

Від UNOPS підпис під меморандумом про співпрацю поставив Тім Ларднер, директор офісу UNOPS в Україні. Він підкреслив:

«Це партнерство означає для нас відданість співпраці та спільним цілям у сприянні сталому розвитку з урахуванням досвіду обох наших організацій. Завдяки цій угоді ми прагнемо підвищити обізнаність про системи закупівель UNOPS та спростити доступ до них для приватного сектору України. Наші спільні зусилля будуть спрямовані на досягнення Цілей сталого розвитку, що матиме довготривалий вплив на країну. Це партнерство підкреслює нашу прагнення досягти більш сталого майбутнього для всіх».

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter