Розпочалося навчання на SDG Innovation Accelerator for Young Professionals

31.03.2023

30 березня сім українських компаній (НЕК “Укренерго”, МХП, Caparol Україна, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Interpipe, Фармак та Uklon) розпочали навчання на  SDG Innovation Accelerator for Young Professionals, шестимісячній програмі для молодих спеціалістів. Її мета — сприяти розвитку інновацій та досягненню Цілей сталого розвитку в компаніях завдяки впровадженню нових технологій та передових бізнес-моделей.

Менеджери початкового та середнього рівня різних підрозділів уже з першого дня активно поринули в процес. Перший кемп розпочався з мотиваційних промов від Тетяни Сахарук, генеральної директорки ГД ООН в Україні, Віталія Верещагіна, голови Наглядової ради ГД ООН в Україні та СЕО Caparol Україна, Катерини Мартиненко, керівниці з корпоративного управління ПриватБанк, та Ярослава Андрущенка, ексінженера з валідації комп’ютеризованих систем Фармак.

Учасники пройшли тренінг про емпатію і довіру всередині команди від бізнес-тренерки Оксани Вороніної. Аліна Кoновальченко, операційна директорка ГД ООН в Україні, докладно розкрила тему дизайн-мислення та сталих бізнес моделей.

Під час другого дня кемпу учасники поділилися своїми челенджами. Разом із Аліною Коновальченко вони навчилися визначати ключових стейкхолдерів за рівнем впливу і узгоджувати свої челенджі із ЦСР. Олександра Короткова, піар-менеджерка в стартапі Howly від Ventre builder SKELAR, розказала їм, як пітчіти свої проєкти. А Аліна Абраменко, менеджерка з комунікацій ГД ООН в Україні, докладно пояснила, як включити розповідь про інновації в комунікаційну стратегію компанії.

Дякуємо учасникам за активну залученість та презентацію своїх ідей із інноваційними рішеннями. Далі — самостійна робота в командах та на онлайн-платформі, а вже наступного місяця учасники знову зустрінуться разом на другому кемпі! 

Якщо маєте запитання щодо проєкту, звертайтеся до координаторки інноваційного напряму ГД ООН в Україні Юлії Гелажис: [email protected].

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter