Вікторія Апанасенко стала Амбасадоркою напряму «Мир» Глобального договору ООН в Україні

30.08.2022

29 серпня Вікторія Апанасенко, володарка титулу «Міс Україна Всесвіт 2022», підписала Меморандум про співпрацю з Мережею Глобального договору ООН в Україні. Вона стала Амбасадоркою напряму «Мир» діяльності організації.

Боротьба за мир в умовах війни — ось на що сьогодні спрямовані сили всіх неурядових та державних організацій України, а також бізнесів та волонтерів. «Мир та справедливість» — це 16 Ціль сталого розвитку ООН. Вікторія Апанасенко підтримує діяльність організації у гуманітарному напрямі та наголошує на важливості проєктів ГД ООН в Україні для подолання наслідків російської агресії.

«Кожний українець зараз робить усе можливе заради миру й безпечного майбутнього нашої країни. З початку повномасштабного вторгнення я працюю волонтеркою й на власні очі бачу, як війна руйнує будинки та нівечить долі. Та незважаючи на все, українці вірять у майбутнє незламної, вільної та інноваційної України. Саме тому важливо підтримувати людей, щоби вогонь віри в них не згасав», — переконана Вікторія.

Також Вікторія підкреслює роль проєкту «Mental Help» Глобального договору ООН в Україні у відновленні ментального здоров’я українців:

«Ми маємо зробити все можливе, щоби знизити рівень психологічного тиску на українців та допомогти їм відновити ментальне здоров‘я. Саме тому я вирішила підтримати проєкт «Mental Help», мета якого — надати безкоштовні психологічні послуги людям, які постраждали від війни Росії проти України. Це дієвий інструмент, що допоможе українцям повернутись до повноцінного життя».

З боку Глобального договору ООН свій підпис під Меморандумом поставила Аліна Коновальченко, операційна директорка організації. Вона зазначила, що співпраця ГД ООН в Україні з Вікторією Апанасенко буде фокусуватися на проєктах, спрямованих на побудову міцного суспільства, здатного ефективно відновлювати країну після війни.

Вікторія Апанасенко — володарка титулу «Міс Україна Всесвіт 2022», яка представить Україну на найбільш масштабному конкурсі краси «Міс Всесвіт» наприкінці цього року. «Міс Всесвіт» — це організація, яка існує задля розширення можливостей для успіху молодих жінок усіх культур і національностей. Із перших днів повномасштабного вторгнення Вікторія займається волонтерством, забезпечуючи українців із найбільш постраждалих від війни регіонів продуктами харчування. 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter