Звітування щодо прогресу для компаній-учасниць

02.03.2023

Communication on Progress (CoP)  це обов’язкове публічне та щорічне звітування компаній-учасниць Глобального договору ООН, яке є основним механізмом для демонстрації прогресу, досягнутого щодо Десяти принципів Глобального договору ООН і Цілей сталого розвитку (ЦСР).

Починаючи з 2023 року компанії будуть демонструвати свій прогрес на новій платформі, яка будевідкрита для учасників уже з 27 березня.

Механізм Communication on Progress вимагає подання заяви виконавчого директора, а також заповнення онлайн-анкети щодо корпоративних дій, пов’язаних із Десятьма принципами та ЦСР.

Вимоги для звітування:

  • Заповнення онлайн-анкети

Кожна компанія-учасниця ГД ООН має заповнити стандартизовану онлайн-анкету для розкриття прогресу, досягнутого у сферах трудових відносин, прав людини, охорони довкілля та боротьби з корупцією.

  • Заява виконавчого директора

Поданням електронної заяви виконавчий директор висловлює підтримку Глобальному договору ООН і підтверджує роботу компанії над Десятьма принципами.

Період подання

Цього року компанії мають подати звітність із 27 березня до 30 червня 2023 року на онлайн-платформі, що буде доступна на сайті.

Докладніше про механізм звітування CoP читайте тут

 

Вебінар для компаній-учасниць ГД ООН в Україні

Запрошуємо компанії-учасниці приєднатися до вебінару 16 березня об 11:00 (київський час), який буде присвячено механізму звітування CoP.

Вебінар відбудеться онлайн, на платформі ZOOM (посилання на зустріч буде попередньо надіслано на пошту зареєстрованим учасникам). Мова заходу – українська.

Під час вебінару ми розкажемо про те, як подавати звітність цього року, та відповімо на додаткові запитання від учасників.

Для участі, будь ласка, зареєструйтеся.

 

Якщо маєте додаткові запитання, звертайтеся до менеджерки з комунікацій Аліни Абраменко: [email protected]; +380999082167.

 

Поширити новину:
FacebookLinkedInTwitter